Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vad är det som är så speciellt med att bo i denna villa till salu i La Marquesa Golf?

Vad är det som är så speciellt med att bo i denna villa till salu i La Marquesa Golf?

Älskar du att spela golf? Då är denna villa till salu i La Marquesa Golf perfekt för dig. La Marquesa Golf är en populär 18-håls golfbana som ligger i Ciudad Quesada, en av de viktigaste tätorterna på södra Costa Blanca . Golfbanan är känd för sin imponerande design och sina vackra naturlandskap, liksom för sina elitanläggningar där vi hittar klubbhus, restaurang, golfbutik, övnings- och förbättringsområde osv. Det är den perfekta platsen för att spela både proffs och nybörjare.

Du kommer att älska att bo i Ciudad Quesada. Dess soliga klimat praktiskt taget året runt är en av dess främsta attraktioner. Detta har främjat den multikulturella karaktären i grannskapet, eftersom de flesta av invånarna kommer från Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, de skandinaviska länderna... Förutom att ha golfklubben La Marquesa ligger de idylliska stränderna i Guardamar del Segura bara några mycket korta avstånd . En annan stor egenskap hos Ciudad Quesada är dess många tjänster som gör din vardag enklare:

  • Hälsocenter och apotek
  • privata kontor
  • Restauranger, barer, pubar...
  • Köpcentrum
  • Fritidsaktiviteter för alla åldrar
  • Olika butiker, stormarknader osv.
  • Gym, bowlinghall, idrottsanläggningar, ...


PETRA HÖNIG erbjuder exklusivt denna fantastiska villa till salu i La Marquesa Golf

Byggd i typisk spansk Levante-stil , erbjuder denna villa till salu i La Marquesa Golf allt du alltid har drömt om. Huset ligger bredvid golfklubben och ligger på en solig tomt med vackra trädgårdsområden och en stor pool omgiven av ett solarium .

Husets interiör kommer att överraska dig med sin ljusstyrka och rymligheten i rummen . Köket är utrustat med alla elektriska apparater och vardagsrummet-matsalen har en monumental öppen spis.

Från den soliga verandan kan du njuta av en ojämförlig öppen utsikt över naturen. Vänta inte längre med att besöka denna imponerande villa till salu i Ciudad Quesada som PETRA HÖNIG erbjuder dig exklusivt.

Klicka på följande länk för att utöka din information om denna villa:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/26737/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/


Vad måste du göra för att besöka denna villa till salu i La Marquesa Golf?

Är du intresserad av denna villa till salu i La Marquesa Golf? Om du vill besöka den behöver du bara fylla i kontaktformuläret så kommer våra flerspråkiga expertmäklare inom fastighetsbranschen snabbt att kontakta dig. Om du föredrar det kan du skicka oss ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com.

Förutom denna villa till salu i La Marquesa Golf kan vi även visa dig andra villor i Ciudad Quesada som passar din profil. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev skickar vi våra mest speciella erbjudanden till din e-post så att du kan ta en titt på dem bekvämt hemifrån.

  • PETRA HÖNIG ställer tre fastighetsbyråer till ditt förfogande på södra Costa Blanca, där vi gärna tar emot dig personligen:
  • Quesada Office: Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales | Telefon: +34 966 718 006 - 0044 73 84 395 902
  • El Raso Office: Euro-Terra Shopping Center - Pza. de la Figuera, 1 - Local 7 - 03140 Guardamar del Segura | Telefon: +34 966 764 003
  • La Marquesa Office: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales | Telefon: +34 965 326 218
17 Jan 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp