Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Gillar du att spela golf? Då kommer du att älska att bo i denna villa till salu i Ciudad Quesada

Villa till salu i Ciudad Quesada

Om du letar efter en livsstil som ger dig möjlighet att spela golf, bo nära stranden och vara omgiven av ett livligt internationellt samhälle, kommer du att älska denna villa till salu i Ciudad Quesada.

Ciudad Quesada är en attraktiv urbanisering som är byggd runt golfklubben La Marquesa som med sina 18 hål är en av de mest historiska institutionerna på Costa Blanca . Tradition, kvalitet och erfarenhet förenas på denna bana för att erbjuda golfspelare en unik upplevelse full av historia. Det är en mycket populär plats bland golfspelare på Costa Blanca.

Förutom golfklubben La Marquesa Golf Club erbjuder boende i Ciudad Quesada dig många andra fördelar. Några av de mest framstående egenskaperna hos denna urbanisering är:

  • Milt och soligt klimat : Costa Blanca är känt för sitt varma och soliga klimat, vilket gör boende i Ciudad Quesada perfekt för dem som söker en livsstil utomhus.
  • Närhet till stranden : Ciudad Quesada ligger bara några minuters bilresa från några av de vackraste stränderna på Costa Blanca, vilket gör det till en idealisk plats för att njuta av en strandvistelse när som helst på året.
  • Internationell gemenskap : Utvecklingen är en populär plats för dem som söker en internationell gemenskap, eftersom många olika nationaliteter med ursprung i den stora majoriteten av norra Europa bor tillsammans.
  • Vibrerande nattliv : I Ciudad Quesada och dess omgivningar hittar du också ett brett utbud av fritids- och underhållningsalternativ, från barer och restauranger till diskotek, pubar och nattklubbar.
  • Infrastruktur av hög kvalitet : Ciudad Quesada har ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, bland annat stormarknader, banker, apotek och sjukvård.


Du kommer att bli överraskad av de många möjligheter som erbjuds av denna rymliga villa till salu i Ciudad Quesada

Denna villa till salu i Ciudad Quesada är byggd i en charmig medelhavsstil och kommer att överraska dig med sina många möjligheter. Den ligger på en stor tomt som är utrustad med:

  • Grill
  • Pool
  • Solarium
  • Trädgårdsområden

Huset har en mycket stor veranda varifrån du kan se vacker utsikt över naturen . Det är den idealiska platsen för att koppla av och samtidigt njuta av det behagliga klimatet på södra Costa Blanca. Inuti hittar du ett rymligt vardagsrum med öppen spis, rymliga sovrum, ett ljust kök.... Klicka på följande länk för att få mer information om denna villa i Ciudad Quesada:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/27046/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/ciudad-quesada/


PETRA HÖNIG erbjuder exklusivt denna villa till salu i Ciudad Quesada

Om du har varit intresserad av denna villa till salu i Ciudad Quesada erbjuder PETRA HÖNIG den exklusivt till dig. Skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com eller fyll i kontaktformuläret som finns på vår webbplats så kommer våra flerspråkiga agenter att svara på alla dina frågor om denna villa till salu i Ciudad Quesada eller någon av våra många andra fastigheter till salu på Costa Blanca .

QUESADA KONTOR:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 |004473 84 395 902

SATINKONTORET:

Euro-Terra Shopping Center - Pza. de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

MARQUISE-KONTORET:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: +34 965 326 218

15 Feb 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp