Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

I denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf kan du njuta av livsstilen i Medelhavet

Lägenhet till salu i La Marquesa Golf

Denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf är en utmärkt plats att bo på. La Marquesa Golf är en elegant urbanisering som ligger i Ciudad Quesada. I dess omgivningar har du ett brett utbud av fritidsaktiviteter och alla nödvändiga tjänster för att leva bekvämt. Det ligger mycket nära La Marquesa Golf Club, med sin 18-hålsbana som är idealisk för både erfarna och nybörjare.

Bland fördelarna med att bo i La Marquesa Golf lyfter vi fram:

  • Det ligger intill golfbanan
  • Dess närhet till ett stort utbud av fritidsaktiviteter och tjänster.
  • Det ligger bara 30 minuter från Alicantes internationella flygplats.
  • 7 kilometer bort har du ett stort utbud av Medelhavsstränder: La Mata, Guardamar del Segura, Torrevieja...

Urbanisationen La Marquesa Golf har en magnifik miljö, omgiven av natur och med magnifik utsikt över golfbanan, vilket gör det till en idealisk plats för golf- och friluftsentusiaster. Det privilegierade klimatet är perfekt för att spela golf när som helst på året, vandra, cykla...


Charmig lägenhet till salu i La Marquesa Golf, ditt nya hem på södra Costa Blanca

Denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf är den perfekta platsen för dem som söker livskvalitet, komfort och lugn i en privilegierad miljö. PETRA HÖNIG erbjuder dig exklusivt denna ljusa lägenhet till salu i Ciudad Quesada. Byggnaden är uppförd med en vacker traditionell design som framhäver de vita balustraderna, de konstnärliga stilgallren på fönstren, de dekorativa kakelplattorna på trappan.... Fastigheten, som har grönskande landskapsområden runt omkring, har en garageplats och en gemensam pool omgiven av solbadplatser.

Du kommer att upptäcka att denna ljusa lägenhet är redo att flytta in. Den är möblerad och utrustad med vitvaror i köket. Dessutom har den inbyggda garderober i sovrummen.

Klicka på följande länk så kan du se de viktigaste egenskaperna hos denna lägenhet, dess läge, ett komplett fotoalbum, en intressant video om fastigheten....

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/27140/lagenhet/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/


Vill du ha mer information om denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf?

Om du vill besöka andra fastigheter utöver denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf, i urbaniseringen Ciudad Quesada har vi ett stort fastighetsutbud som omfattar både villor och lägenheter, alla med högkvalitativ finish och med en omsorgsfull arkitektur som integreras i områdets naturliga miljö. Vi erbjuder fastigheter till salu i La Marquesa Golf, Doña Pepa, Pueblo Bravo, Lo Marabú osv.

Om du vill ställa några frågor till oss om denna lägenhet till salu i La Marquesa Golf, fyll i kontaktformuläret eller skriv ett mejl till info@petrahonig.com. Du kan också besöka oss personligen på våra kontor:

  • QUESADA KONTOR: Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales | Telefon: +34 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902.
  • EL RASO-kontoret: Euro-Terra Shopping Center - Pza. de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura | Telefon: +34 966 764 003.
  • LA MARQUESA OFFICE: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales | Telefon: +34 965 326 218.
10 Mär 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp