Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

​Villa till salu i Lo Pepin: din dröm förverkligas med Petra Hönig

Villa till salu i Lo Pepín

Kan du tänka dig att bo i en lyxvilla i ett av de mest exklusiva områdena på Costa Blanca och njuta av sol, golf, strand och Medelhavets gastronomi i en privilegierad miljö? Då är du intresserad av denna villa till salu i Lo Pepín som erbjuds av Petra Hönig, den ledande fastighetsbyrån i Ciudad Quesada.


Varför är Lo Pepín den idealiska platsen för att köpa en villa?

Lo Pepín är en av de mest karismatiska tätorterna i det populära Ciudad Quesada, där det bor mer än 20 000 invånare, varav de flesta är utlänningar från norra Europa. Ciudad Quesada har blivit ett mycket populärt resmål för golfälskare, eftersom det finns en 18-håls golfbana kallad La Marquesa, där internationella turneringar hålls. Ciudad Quesada ligger dessutom mycket nära stränderna i Guardamar del Segura och Torrevieja samt naturparken Lagunas de La Mata och Torrevieja, ett skyddat område av stort ekologiskt värde.

Lo Pepín är ett lugnt och säkert bostadsområde, omgivet av natur och med spektakulär utsikt över havet och saltsjön. Här finns lyxvillor med privat pool, trädgård, terrass, garage och alla bekvämligheter du kan önska dig. Villorna till salu i Lo Pepín är idealiska för att bo året runt eller för en oförglömlig semester med familjen eller vännerna.


Varför välja denna villa till salu i Lo Pepín för att bo i Ciudad Quesada?

Petra Hönig erbjuder dig denna exklusiva villa till salu i Lo Pepín. Letar du efter en drömvilla i ett lugnt område i Ciudad Quesada? Missa då inte denna unika möjlighet att köpa denna fantastiska fastighet i Lo Pepín. Denna fastighet i traditionell stil har ett stort solarium med panoramautsikt. Den har också en vacker tomt med privat pool och grill. Villan ligger i en urbanisering med all service i närheten, såsom stormarknader, restauranger, apotek osv.

Klicka på följande länk så kommer du att kunna njuta av en intressant video av huset och dess tomt, samt en bred fotografisk rapport:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/27325/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/lo-pepin/


Hur kontaktar man Petra Hönig för att besöka denna villa till salu i Lo Pepín?

Om du är intresserad av att besöka denna villa till salu i Lo Pepín, tveka inte att kontakta Petra Hönig. Du kan göra det via:

  • Du kan göra detta via kontaktformuläret på vår webbplats, där du kan se alla våra tillgängliga villor i Lo Pepín och andra närliggande områden.
  • Skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com
  • Om du föredrar det kan du besöka någon av dess agenturer:

eller deras huvudkontor på Avda. De las Naciones 18 A Urb. Ciudad Quesada 03170 Rojales. Telefonnummer: +34 966 718 006 |(0044) 73 84 395 902

Kontor i El Raso: Centro Comercial Euro-Terra - Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura. Telefon: +34 966 764 003.

La Marquesa Office: Calle Quesada Ballester, 105 - Urbanización Ciudad Quesada - 03170 Rojales. Telefon: +34 965 326 218.

Vänta inte längre och förverkliga din dröm om att bo i en villa till salu i Lo Pepín med Petra Hönig, fastighetsbyrån som erbjuder dig de bästa fastigheterna i Ciudad Quesada.

Bildgalleri

4 Apr 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp