Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu i Ciudad Quesada Alicante

Villor till salu i Ciudad Quesada Alicante

Tips för att förhandla de mest praktiska förutsättningar för din fastighet på Costa Blanca

När vi har hittat egenskapen vi vill, finns det flera saker, förutom priset, som måste behandlas mellan parterna för att göra ett bra avtal som innehåller alla tänkbara aspekter kring köpet av en fastighet i Spanien.

Fastigheten i Spanien redan valt, så tidpunkten för förhandlingarna har kommit. Det är väsentligt att skilja mellan affär och förhandla.

Köper en fastighet är inte som att köpa en halsduk på en loppmarknad, där pruta bara tar hänsyn till priset. Förhandlingen kommer in många andra faktorer såsom betalningsvillkor, överlåtelsevillkor, bedöms om huset behöver reparationer, om köparen är intresserad av att hålla vissa möbler, och så vidare.

Påföljder vid överträdelse

En av de viktigaste frågor som diskuteras under förhandlingarna att köpa en fastighet i Spanien är de påföljder vid överträdelser. Ställa in påföljder i kontraktet för de olika händelser som kan inträffa är det bästa sättet för parterna att göra sina uppgifter på det mest effektiva sättet och i tid.

Pris

När förhandla om priset är viktigt att känna till fastighetsmarknaden, fastighetspriserna av samma typ som ligger i området. Det kommer att bli nödvändigt att göra en lite forskning om fastighetsmarknaden i Spanien, försöker känna egenskapsvärdena i området.

Ett annat viktigt faktum är att veta bördan situation av fastigheten. Det kommer förmodligen att hjälpa oss att veta hur brådskande försäljning och chanserna att uppnå ett mer fördelaktigt pris för våra intressen.

deadlines

En mycket viktig punkt att förhandla, när man köper en fastighet i Spanien, är de tidsgränser för att slutföra köpet. Eftersom handpenningen, eller köpeavtalet, fram till undertecknandet av offentliga handlingar inför en notarie, är normalt att fastställa en tidsfrist för att underlätta båda parter sina uppgifter. Köparen, i princip, samlar in medel och kompletterar byråkratiska tullar för att kunna underteckna handlingar. Och säljaren, för att uppfylla alla krav, juridiska (betalning av skulder) och fysiska (reparationer och Move) som överenskommits i förhandlingarna.

Kostar

Betalningen av de olika kostnader och avgifter i bostäder köp är fastställt i lag när du köper en fastighet i Spanien, men i en del av dem är det vanligt att komma överens om vem som får betala dem. Dessutom beroende på del av Spanien där du ska köpa fastigheten, kan användningsområden variera. Därför ställer vilka kostnader motsvarar varje part i ett köpeavtal, för att undvika missförstånd.

Tillståndet fastigheten

En annan viktig punkt att förhandla köpa fastighet i Spanien är den fysiska tillstånd där fastigheten kommer att transporteras. Du måste ange i avtalet de viktigaste detaljerna och tillbehör som du skulle ha kommit överens om i förhandlingarna med de motparter som skall levereras tillsammans med fastigheten. Den mer detaljerade beskrivningen är, desto mindre problem på linjen. Försök att undvika att köpa "annons corpus" eller "varning emptor" (Om du är köpare).

hus leveranser

Under förhandlingarna när man köper fastighet i Spanien, fastighets leveranser är en annan fråga att överväga. Det är nödvändigt att komma överens om de kommer att hanteras som en förändring i ägandet, är en tilldelning av kontrakt, och betala säljaren de pågående räkningar vid tidpunkten för överlåtelsen. Eller om det blir ett nytt kontrakt i stället.

Kolla in villor till salu i Ciudad Quesada som Petra Hönig erbjuder dig.

Efter år av erfarenhet i fastighetsförmedling har vi skapat något mycket annorlunda från resten. Vår service för dig, vår värderade kund, kommer att bli något mindre än första klass. Vårt fortsatta mål är att behandla både potentiella köpare och säljare som vi skulle vilja bli behandlade själva.

Bläddra vår lista över fastigheter i de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca. Från lägenheter till exklusiva bungalows, villor, fyrhjulingar, fristående villor och mycket mer. Kontakta oss om du ser något som fångar ögat.

23 Mai 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp