Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Mäklare El Raso Guardamar

Mäklare El Raso Guardamar

4 fördelarna med att köpa fastighet på Costa Blanca

Har du besökt Spaniens kust? Om så är fallet, vet du vad det är att njuta av. Men du kanske har kommit på semester på ett hotell eller i en lägenhet hyrs ut. Varför inte köpa? Det finns många fördelar. Vi räkna upp några.

Stranden semester ta bort stressen ackumulerat under året. Och varje gång vi tillbringar mer tid att arbeta. Den tidiga morgnar, sylt, regn, kyla. en livstid av ansvar som endast värt när du har möjlighet att stoppa dig, och njuta av din fritid. Ett andra hem på stranden tillåter oss att fly vårt eget paradis som helst att njuta av vad som verkligen betyder något.

I den här artikeln listar vi de 4 största fördelarna med att köpa ett andra hem i närheten av din favorit stranden på Costa Blanca.

Spendera din semester blir en investering.

Om istället för att spendera varje år semester i ett hotell eller hyra, Destine du att pengar att betala amorteringar på din fastighet på stranden, har du en tillgång i din egendom.

Du kan fly till din favorit område av kusten oftare.

Varje gång du har en bro eller ett par dagar ledigt, får du nära att njuta av stranden och bra väder. Vilken tröst, eller hur?

Ditt andra hem du kan ge extra inkomst.

Om inte vanligtvis bor i ditt hem på stranden, kan du hyra det. Det finns en marknad för människor som lever i dessa områden under andra tider än sommaren. Med ett par euro mer i fickan han skadar aldrig.

Ditt hem på Costa Blanca kommer att vara din framtida hem i pension.

Ett andra hem kan vara den idealiska för dagen ansvar befor plats. Kan du tänka på en bättre plats?

Petra Honig, det bästa av fastigheter i Guardamar del Raso.

Om du tar tid drömmer om en fastighet i Medelhavet, kontakta Petra Honig. Vi är stolta över den avslappnade sätt vi behandlar våra kunder när de kommer till oss söker fastigheter råd. Vår professionella personal garanterar en fullständig kunskap om allt du behöver under köpprocessen, och även efter, om de så önskar.

2 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp