Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastighetsmäklare El Raso Guardamar

Fastighetsmäklare El Raso Guardamar

Huvud kostnader för försäljning i Spanien

Att köpa ett hem är en investering i våra liv. Det är viktigt att beräkna alla kostnader har. I den här artikeln rapporterar vi om de olika försäljningskostnader i Spanien.

Petra Honig prova syn på den spanska fastighetsmarknaden är så smidigt som möjligt. Vårt råd är att fylla alla behov du har. Om du funderar på att köpa ett hem på Costa Blanca eller Orihuela Costa, kolla in vårt sortiment av fastigheter. Visst vi letar efter.

I våra fastigheter vi vet att när du gör en så viktig som innebär att köpa ett hem investeringen, måste vi vara tydliga vad detta innebär. Kostnader, som ni vet, inte bara omfatta priset på fastigheten, betalning av inteckning (om någon) och kostnader som genereras från försäljningen. Om det senare, då förklarar vi vad de är och vad de är.

Transaktionskostnader.

1. Offentlig handling vid notarie.

Köpekontraktet intygar ägarbytet, och även om den inte är skyldig att bevilja en försäljning, det är mycket lämpligt, eftersom dess effekter är särskilt reglerat i lag och är därför mer relevant än de klausuler som ingår i preliminärt avtal. Regleras i lag, alla notarier i Spanien ta ut samma för samma tjänst, även om dessa kan göra en rabatt på 10%.

2. Registrering i fastighetsregistret.

Kostnaderna för registrering i fastighetsregistret är inte fast och varierar beroende på värdet på fastigheten, beroende på deras placering och egenskaper. Priserna är godkända av regeringen, kan de finnas i den officiella tidningen och överstiger sällan 1%.

I händelse av att denna inskrift gör det till en byrå, måste du betala avgifter för byrån. I motsats till vad som händer med notarier, chefer priser är inte fasta och därför bör vara väl informerade innan du anlitar en.

3. Skatter.

Detta är olika skatter på försäljning av bostäder. Vi listar de viktigaste:

- Moms: Först när ett hus är ny konstruktion och köpa direkt från promotorn. I det här fallet, köpare måste betala 10% moms på värdet av försäljningen.

4. Kostnaderna bedömning

När du ansöker om en inteckning, efter allvar pengar upphandlingen måste banken att göra en bedömning av fastigheten för att veta vad som är det pris som passar deras värde. Prissättning har en uppskattad kostnad på mellan 100 och 400 euro, beroende på vilken typ av egendom och dess kvadratmeter.

Petra Hönig tillit, förtroende Fastighetsbyrå Raso, Guardamar.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

11 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp