Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Egendom till salu Villamartin Orihuela Costa

Egendom till salu Villamartin Orihuela Costa

Väsentlig information om fastighetsregistret i Spanien

En enkel notering tjänar till att få maximal information om en fastighet. Det är ett av de förfaranden som kan utföras i fastighetsregistret. I det här inlägget förklarar vi mer om denna institution.

En av de åtgärder som några fastigheter rådgivare för sina kunder ofta gör är att ställa en enkel lapp på fastigheten. Det är ett dokument som är mycket viktigt att veta bland annat den sanna ägandet av ett hus eller om det finns utestående skulder. Detta är en av de vanligaste metoderna som utförs i fastighetsregistret.

Fastighetsregistret är en offentlig institution som är ansvarig för att skapa fastigheter delägarskap, i syfte att garantera rättssäkerheten egendom. Genom detta område och andra fastighets rättigheter förvärvas, undvika påståenden. I följande artikel kommer vi att ge relevant information om registreringen av fastigheten.

Vad du kan registrera sig i registret över fastigheten?

Alla åtgärder som hänför sig till förvärv av en fastighet och situationen som de befinner: försäljning, inteckning, leasing, etc.

Är obligatorisk registrering av fastigheten i registret?

Det är inte obligatoriskt, men garanterar rättssäkerhet för ägaren, som ser sina rättigheter skyddas i domstol i någon tvist. Dessutom ger en fastighet räkna med registreringsdokument säljas eller ärvas.

Det kan skilja fastighetsregistret Land Registry, som är ett administrativt register där obligatorisk måste registrera alla fastigheter med motsvarande beskrivning (rustik, urban ...).

Vad kostar det att registrera ett hem i fastighetsregistret?

Det finns ingen fast kostnad, men varierar beroende på det värde som ska beviljas till fastigheten, beroende på deras placering och egenskaper. Priserna är godkända av regeringen och finns på den officiella tidningen. Enkel informationsmeddelandet, som verifierar vem som är innehavare och ägare av en fastighet, att normalt levererar samma dag eller nästa dag tillämpas.

¿Utgår registrering?

Giltigheten av registreringen av en fastighet inte har ett utgångsdatum, så inget behov av att förnya den.

I vilket fall tillrådligt att konsultera registret av fastigheten?

När du går att köpa ett hem, bör du gå till registrera dig för att veta vem som egentligen äger ägandet av fastigheten och om du har skulder, eftersom när golvet köps, deras skattebörda ärvt.

Hur mycket information?

Mängden av denna tjänst, enligt uppgifter från föreningen för registratorer i Spanien, är 9,02 euro, både vanlig enkelt meddelande som noterar plats. Skatter som är tillämpliga i varje enskilt fall ingår inte i detta belopp.

Vilket värde är en enkel del av fastighetsregistret?

Den har ett rent informativt värde, vilket begränsar deras användning. Om det tar ett dokument med tecken certifikat, måste du begära en Continuada Anm. I det första fallet kan det beställas via internet; när du använder en fortsatt not måste fysiskt gå till registret.

Vilka data behöver ställa en enkel not?

Det snabbaste sättet att ställa en enkel notera är att ange antalet registrerade egendom och register där fastigheten är registrerad. Om dessa uppgifter inte är känd, måste vi ge åtminstone DNI, NIE eller CIF ägare av huset och dess riktning (gata, antal och placering).

Petra Honig säljer alla typer av fastigheter i Orihuela Costa och Costa Blanca.

Petra Honig vi erbjuder en mängd olika tilläggstjänster som kompletterar dessa lån i hem försäljning. En är allt pappersarbete och spelar på fastighetsregistret. Vårt team av agenter Petra Honig kontor i Villamartin, El Raso och Ciudad Quesada kan hjälpa dig med alla aspekter av homebuying.

16 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp