Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastighetsmäklare i Rojales Ciudad Quesada

Fastighetsmäklare i Rojales Ciudad Quesada

4 tips för att inte få några överraskningar när du köper ditt drömhus i Spanien

Att köpa en fastighet är en av de viktigaste investeringarna i våra liv. Köpprocessen är komplex, speciellt om det är första gången och det finns saker som är mycket ofta lätt att missa. Gör inga misstag! Att köpa fastighet i ett annat land kan också göra det svårare eftersom processen är annorlunda i Spanien till det land där du bor.

I det här inlägget, Petra Hönig visar 4 tips när du köper i Spanien för att undvika problem på lång sikt.

Tips 1. Kontrollera lagligheten av fastigheten och gemenskap avgifter

Det är viktigt att kontrollera om fastigheten är fri från skuld orcharges, till exempel om huruvida det är nära att återtas. Du kan vända sig direkt till fastighetsregistreringsavdelningen för att få enkel information på fastigheten eller göra det genom en notarie. Ibland måste man be rådet om ett intyg om planering lag, om det finns någon form av engagemang som inte om registrering av fastigheten. Allt detta kan göras med hjälp av din advokat, under köpprocessen.

Tips 2. Kontrollera statusen för verktyg och lägg dem i ditt namn.

Kontrollera att det inte finns några standardvärden i betalningar för el, vatten, telefon, gas etc. En skuld i samband med de verktyg av fastigheten kan påverka dig och få dig att oroa i onödan. Återigen, med hjälp av din advokat, kan du kontrollera om det finns några skulder kopplade till fastigheten och dessa måste rensas före undertecknandet på notarien. När allt har slutförts och det finns inga skulder då verktyg kan ändras till ditt namn. En skuld är kopplad till fastigheten och inte individen så rensa skulder innan han undertecknar / slutdatum är viktigt.

Tips 3. Titta noga på vem som faktiskt underteckna som en leverantör.

När du säljer en fastighet i Spanien, utvecklaren, om direkt genom dem, tecknar vanligtvis avtalen eller ibland kan vara en administratör eller en individ i företaget. Omvänt, om en försäljning är mellan privatpersoner, måste alla ägare av fastigheten underteckna kontraktet. Till exempel, om en man och hustru tillsammans äger det, då avtalet måste undertecknas av båda parter. Din advokat kommer att kontrollera detta och se till att allt är korrekt organiserat.

Tips 4. Ta reda på vem som bär kostnaderna för försäljning

Om båda parter inte äventyrar något, eller om inte annat anges withn kontraktet som är "enligt spansk lag," lagen av specifik region kommer att tillämpas. Men i den privata dokument är det oftast överens vem som betalar, inklusive dem som måste betalas av köparen och / eller säljaren. En annan viktig aspekt av köpprocessen som din advokat kommer att kontrollera och se till att allt är korrekt.

Petra Honig, din Real Estate Agency i Ciudad Quesada.

Ta en stund att bläddra igenom vårt unika sortiment av fastigheter, där du hittar den senaste och finaste urvalet av fastigheter i och runt Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vår erfarna flerspråkiga personal baserad i vår Quesada huvudkontor och Martin kontor på Costa Blanca kommer att kunna hjälpa dig med varje aspekt av din spanska fastighet köp.

I Petra Honig, från din första kontakt med oss vi kommer att sträva efter att identifiera dina behov och ge dig relevanta alternativ som faller inom din budget och kommer att hjälpa dig att hitta det bästa värdet för dina pengar som är tillgängliga när man köper en spansk egendom. Vi är specialiserade på både Följe och helt nya bostäder, som passar alla budgetar, både vid kusten i Costa Blanca och vidare i land.

17 Jul 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp