Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Bungalows till salu

Ciudad Quesada Bungalows till salu

Signera bolån slog 34% i maj

Uthyrning når 26,579 lån och marknaden tjänar två år i rad uppåt. 19,6% av lånen redan fast ränta.

Undertecknandet av bolån för att köpa ett hem i Spanien utlöses. I maj 26,579 lån kontrakte, vilket innebär en ökning med 34,1% jämfört med samma månad förra året och en ökning med 12,6% jämfört med april, enligt uppgifter som publicerats torsdag av National Statistics Institute (INE). Sedan januari 2012 inte är så höga registrerades vid upphandling av dessa produkter blir billigare och attraktivt för kunden som har för avsikt att köpa en bostad.

Den största skillnaden från förra året är att den intecknade inte längre gå utan att tänka på den rörliga kredit omfattas av Euribor, trots att de har fem månader i negativ och nära juni kl -0,028%. De enheter har fördubblat ansträngningar för att marknadsföra fast bolån ränta och hantera nedgången i intäkter.

Fler rörliga lån.

Resultatet är att i maj 19,6% av inteckningar på alla typer av fastigheter använde en fast hastighets en månad innan var 14,8% - jämfört med 80,4% av variablerna. För nu är den största delen av lån fortfarande rörlig, även om man anser att 2006 endast 2,4% av undertecknad fastställdes, är trenden tydlig. Den genomsnittliga räntan i början, för panträtt i bostadsfastighet är 3,19%, 6,1% lägre än i maj 2015.

Finansiering klar i maj två år i rad uppåt, vilket bevisar att bolån konsolideras i Spanien. Däremot har den genomsnittliga mängden bolån sjönk upp till 104,480 euro, vilket innebär att 0,8% jämfört med maj 2015 och 3,6% jämfört med föregående månad minskade. Ändå uppgick värdet av dessa inteckningar bostäder 2,776.9 miljoner euro, 33,1% högre än ett år tidigare och 8,6% fler än i april.

Mindre lån för att köpa landsbygden och i städerna egenskaper.

De har följt olika evolution totalt (landsbygden och i städerna) gårdar. Det genomsnittliga beloppet för hypotekslån som är registrerade i de register över fastigheten i maj (från offentliga handlingar som gjorts ovan) är 126,394 euro, 2,6% lägre än samma månad 2015. Minskningen beror till en kollaps av jordbruks intecknade rustik, som är en minskning med 0,7%. Istället urban är upp 27,8% och dess värde uppgick till 4,465.8 miljoner euro, 22,2% mer än i maj 2015.

Petra Hönig erbjuder i Ciudad Quesada bungalows till salu i hela Costa Blanca.

Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan över egenskaper som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Kontakta oss om något hus som fångar ditt intresse.

4 Aug 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp