Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Real Estate Ciudad Quesada

Real Estate Ciudad Quesada

7 vanliga misstag när man köper ett hus

För mer än 15 år i fastighetssektorn i Spanien har vi sett allt. I den här artikeln listar vi 7 fel vanligtvis gör när man köper ett hem. Du varnas.

Kanske du har besökt Medelhavskusten i Spanien och funderar på att köpa ett hem här. Priser och köpvillkor är oslagbart, och vet inte hur länge denna situation. Om du vill uppfylla din dröm om att äga ett hem här, det är naturligtvis möjligt.

Däremot har försäljningen av hem en mörk sida som inte alltid vill se. Det är ofta tänkt att köpa ett hem, är det att leva i den eller som en investering, är det lätt. Som fastighetsexperter, tror vi att varnar dig om vissa aspekter kommer att hjälpa dig att undvika att göra samma misstag som redan har begått många andra.

Dessa är några av de misstag som du bör vara medveten om du funderar på att köpa en fastighet i Spanien:

1. Inte spendera pengar på en fastighet specialist.

Det är en av de första missförhållanden. Vi kommer att begå en summa pengar varje månad under flera årtionden att äga, men avgifterna för en professionell

2. Logga lätt.

Skrifterna har ett språk är svårt att förstå och få lata, så ta inte tid att reda ut sitt innehåll. Dessa papper kommer till notarie i god tid före undertecknandet att veta vad som undertecknat och klargöra tvivel. Gör det.

3. Tänker att banken är vår vän.

Finansiella institutioner har sina egna intressen och säkerställa din verksamhet. Du har att spendera tid på att söka och jämföra, utan att ryckas med av den första impulsen.

4. Köp över våra möjligheter.

Vi måste vara medvetna om den avgörande ögonblicket går igenom och vill inte skaffa hus våra liv om vi kommer att ekonomiskt drunknat.

5. intecknade med en pojkvän.

Äktenskap och samboende rita en säkrare framtid i händelse av separation eller dödsfall. En oreglerad dejting stöder endast osäkerhet. Komma överens om vilken del av vem som betalar inteckning kostar bara 60 €.

6. Be garantier familj.

Vi har redan sett några fall där föräldrar hjälper sina barn med sin signatur slut. Den risken är mycket hög. Inte bara kan vara en vräkning två gånger, men denna skuld ärvt av bröderna.

7. oroa husägare.

Under åren av krisen var det vanligt att, i en förort, hade hem i händerna på promotor eller en bank. Se till att dessa betalar sina avgifter.

Petra Hönig, den mest kända av godset i Ciudad Quesada.

Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan över egenskaper som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Kontakta oss om något hus som fångar ditt intresse.

12 Sep 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp