Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Lyx villor till salu

Ciudad Quesada Lyx villor till salu

Hemligheter uppkomsten av nybyggnation vid kusten i Alicante

Det är en öppen hemlighet. Efter den spruckna bostadsbubblan och efterföljande kris, är nybyggnation i provinsen Alicante återhämtar sig långsamt puls. I den här artikeln har vi.

2015 har lämnat oss signifikanta siffror återhämtning eftersom det, enligt rapporten från College of Technical Architects i slutet av året, har utvecklarna börjat bygga 4000 nya bostäder i provinsen Alicante. Denna siffra, men ändå långt från de som registrerats före krisen, är dock den högsta som uppmätts sedan 2009.

Priserna har inte registrerat stora ökningar, så det är fortfarande ett utmärkt tillfälle att köpa, särskilt nybyggnation egenskaper. Om du letar efter denna typ av fastigheter på Costa Blanca, kolla katalog över fastigheter Petra Hönig. I den här artikeln, vi ge dig några ledtrådar om nya bostäder i området.

Högre kvalitet i byggnader.

Det bör dock noteras att dessa nya kampanjer som bygger nu har lite eller ingenting att göra med dem som steg på höjden av tegel. Kollapsen av markpriser och det faktum att de inte längre säljer allt, har lett utvecklare att bygga bostäder med vård vårdande egenskaper.

Det lägre priset på mark, större konstruktioner.

Nyckeln till denna förändring har varit minst påverkan som nu har kostnaden för mark på det slutliga priset av konstruktion. En kostnad som blomstrar, kan lätt stå för upp till € 60.000 per hushåll, och senare, efter den djupa devalvering av marken, för närvarande uppgår till cirka 20.000 €. Det är denna skillnad som gör att vi kan erbjuda mer för mindre pengar i slutet köparen, och detta är en annan faktor som har bidragit lika för återuppliva försäljning.

Detta ger oss när det gäller dimensioner, bostäder i genomsnitt 100 m² byggs när före krisen studier av 23 m² sågs och de flesta av golv var mellan 60 och 70 m², sedan priserna oöverkomliga. När det gäller egenskaper, nu tagit hänsyn till parametrar såsom energieffektivitet, finish, hemautomation eller tillgänglighet som i slutändan ger upphov till hem mer bekväma.

Sektorn stabiliseringsfasen.

Också relevant är det faktum att sektorn är nu efter kramp scenen under de senaste åren, i en period av stabilisering snarare än återvinning, eftersom det annars knappast siffror 2004 eller 2005 kommer att uppnås.

Petra Hönig hjälper dig att hitta i Ciudad Quesada lyxvillor till salu.

Petra Honig har specialiserat sig på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca som Ciudad Quesada Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Mil Palmeras, bland andra.

Om vi är kända inom området som en av de mest pålitliga fastigheter i regionen är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Våra värderingar är energi, agility, professionalism och expertråd.

22 Sep 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp