Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Skäl att köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South

Skäl att köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South

I Petra Honig ger vi dig anledningarna till att du måste köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South:

  • Vi erbjuder en mångfald av egendomstyper för att vi säljer radhus, lägenheter, kommersiella lokaler, villor etc ... Alla är utvalda i detalj för att uppfylla dina mål.
  • Det breda utbudet av typer av egenskaper som vi erbjuder hjälper klienten att välja den mest lämpliga för honom. I Petra Honig vill vi inte överge någon köpare för deras smak. Vi säljer traditionella och moderna hem.
  • Det spelar ingen roll hur många familjemedlemmar du är. Vi erbjuder olika storlekar av fastigheter till salu i Costa Blanca South för att kunna leva tillsammans på det mest bekväma och avslappnade sättet.
  • Våra egenskaper hjälper dig att göra ditt dagliga liv enklare. Med våra hem kommer du njuta av så mycket att varje gång du lämnar ditt hus, kommer du att göra det med ett leende från örat till örat.


Vad väntar mig vidare om jag köper en av fastigheterna till salu på Costa Blanca South?

Om du väljer att köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South kan du njuta av de fördelar som erbjuds av detta område på den iberiska halvön.

Grovt, den största fördelen med att ha ett hem på Costa Blanca South är Medelhavsklimatet. I alla städer där vi säljer fastigheter gör det en bra temperatur under hela året. Vintrarna är vanligtvis svala och inte så regniga, och somrarna är väldigt heta.

En annan av de överraskningar som kommer att ta dig på Costa Blanca South är deras stränder. Torrevieja, Campoamor, Punta Prima, Guardamar och La Zenia är några av de platser där du kan ha kul med sina sandar och fördjupa dig i deras kristallina vatten.

Det här är några av de många fördelarna som du kan dra nytta av om du väljer att köpa ett av våra bostäder till salu i Costa Blanca South.


Upptäck vilka mer överraskningar som väntar dig, om du köper en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South

Upptäck vilka mer överraskningar som väntar dig om du väljer att köpa en av våra fastigheter till salu på Costa Blanca South. Kontakta oss och börja fullgöra dina drömmar. Det är aldrig för sent.

Kontakta vår byrå via post eller telefon. Vårt email är info@petrahonig.com. Här är de nummer du kan kontakta:

  • Ciudad Quesada Kontor: (+34) 966 718 006 | (0044) 7909313118
  • Office of the Raso: (+34) 966 716 019
  • Villamartin Office: (+34) 966 764 003
27 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp