Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Om du behöver lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales, är detta din fastighet

Om du behöver lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales, är detta din fastighet

Om du är intresserad av att köpa lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales, erbjuder vår fastighetsbyrå sina tjänster så att du kan bo i en fastighet som vi tycker är upp till dina förväntningar. Våra lägenheter kännetecknas av att ha bra detalj, så att de flesta har moderna kvaliteter och faciliteter anpassade till de nya tiderna.


Vill du veta kvaliteterna hos en av våra lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales?

En av lägenheterna i Ciudad Quesada - Rojales som Petra Hönig erbjuder är en högkvalitativ fastighet. Ett modernt hus, som har 2 sovrum, 2 badrum och många vardagsrum. Alla av dem totalt 70 m2.

Som vi har angett tidigare har våra lägenheter olika överraskningar som gör att ägarna kan njuta av dygnet runt. Denna lägenhet erbjuder också den. Om du till exempel väljer att köpa den här typen av egendom kan du bland annat njuta av den otroliga poolen.

Poolen ligger på utsidan av huset och är omgiven av en vacker gräsmatta. Två perfekta områden för att tillbringa avslappnad eller rolig tid, dela den med alla dina nära och kära. Om du vill uppnå maximal avkoppling erbjuder denna fastighet jacuzzi för det.

De dagar som är uttömda från jobbet eller för att utföra någon verksamhet kan du be om detta fantastiska område. Du kan också njuta av det perfekta vädret som gör Ciudad Quesada, sola i sitt solarium.

Som du kan se våra lägenheter till salu erbjuder flera överraskningar som du kommer att upptäcka när du bor i den.


Vi väntar på dig i vår fastighetsbyrå så att du kan börja njuta av en av våra lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales

Våra lägenheter i Ciudad Quesada - Rojales väntar på dig så att du kan börja njuta av alla dess funktioner. Om du vill starta köputvecklingsprocessen väntar vår fastighetsbyrå på dig hos Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales.

Så att du kan kontakta våra agenter eventuella frågor, vi ger dig vårt kundservice telefonnummer och vår e-postadress. Ring oss på (+34) 966 718 006 eller skriv oss ett mail till info@petrahonig.com.

Vänta inte på tiden att gå och njut av sommaren en av våra lägenheter till salu i Ciudad Quesada - Rojales.

18 Jun 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp