Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Real Estate Villa Orihuela Costa

Real Estate Villa Orihuela Costa

5 Sevärdheter som får dig att förälska Orihuela Costa

Har du redan besökt Costa Blanca? Om så är fallet, kanske har du varit frestad att köpa fastigheter här. Har ni märkt priserna? Nu är den bästa tiden att köpa, det är inte förväntas stiga. Men skynda. De chollos inte vänta för evigt. Om du redan har beslutat att köpa, bör du få i händerna på experter som kommer att göra allt lättare.

I det här inlägget, presenterar vi dig 5 saker som kommer att göra dig att bli kär i en av de bästa hörn av Costa Blanca: Orihuela Costa.

1. paradisiska stränder.

Denna region har några av de mest spektakulära stränderna på Medelhavskusten. Playa de la Zenia, Playa Flamenca, Campoamor Dehesa, eller Cala Capitan erbjuder en mängd stora platser att promenera runt, tillsammans med några makalösa blå vatten. Alla dessa stränder redovisas Blå Flagg och kvalitetsturism Q.

2. De bästa golfbanor på Costa Blanca.

Området har fem golf internationell prestige, som har värd några av de bästa europeiska turneringar. Vid sidan av dessa golfbanor har byggts nya bostäder för att möta behoven hos alla älskare av denna sport.

3. En region full av charm.

Missa inte chansen att besöka Torrevieja, Guardamar, Santa Pola, Pilar de la Horadada, Dehesa de Campoamor, Punta Prima, Mil Palmeras, Torre de la Horadada eller någon magisk hörn av många som husen detta område.

4. Mall Zenia.

Det är den största i Europa. Det har 16.000 kvadratmeter med cirka 200 butiker, samt otaliga biografer och restauranger. Enastående fritid att njuta med hela familjen.

5. Den största mängd egenskaper till bästa pris.

Denna region innehåller en stadsutveckling som har ett brett utbud och mångfald. Både ny- och second hand. Lägenheter, radhus, villor, ... Nära stranden eller golfbanor. Allt du kan tänka dig.

PETRA Honig, din fastighetsförmedling i Villamartin.

Med över 25 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Storbritannien och Spanien, vi är fullt medvetna om de stora steg som innebär att köpa ett hem här i Spanien. Ingen fastigheter kommer hjälpa till så mycket som vår.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Orihuela Costa som Villamartin, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland andra. Dessutom har vi en katalog över exklusiva fastigheter bestående av bostäder som bara kan hittas i Petra Hönig. Alla typer av villor, radhus, bungalows, lägenheter och lyxfastigheter i närheten av golfbanor och fantastiska stränder.

13 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp