Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Costa Blanca: det investeringsmål som europeiska köpare helst väljer

Costa Blanca: det investeringsmål som europeiska köpare helst väljer

Costa Blanca, pärlan vid den spanska Medelhavet, har etablerat sig som den föredragna destinationen för utländska investerare som söker ett avundsvärt klimat, idylliska stränder, golfbanor, moderna bekvämligheter och en avslappnad och livlig livsstil.

  • Medelhavsklimat: Med över 300 soliga dagar om året och milda temperaturer erbjuder Costa Blanca ett idealiskt klimat att njuta av året runt.
  • Vacker kustlinje: Kilometer av gyllene sandstränder och kristallklart vatten gör Costa Blanca till ett paradis för strandälskare.
  • Förstklassig infrastruktur: Från Alicantes internationella flygplats (vinnare av Bästa Europeiska Flygplatsen i sin kategori) till moderna hälsovårdsfaciliteter, regionen är perfekt utrustad för att tillgodose alla behov.

Specifikt har Ciudad Quesada, Villamartín och Torrevieja väckt ökat intresse bland utländska investerare och har blivit de föredragna destinationerna för köp av fastigheter till salu på Costa Blanca.

Ciudad Quesada: en modern och mångkulturell urbanisering

Ciudad Quesada kombinerar moderna bekvämligheter i en fullt utrustad urbanisering med mångfalden i en internationell gemenskap. Investeringare finner här en perfekt balans mellan ett lugnt och socialt liv samt bekväm tillgång till högkvalitativa tjänster.

Villamartín: ett exklusivt golfresort

Känt för sin exklusiva golfbana är Villamartín den ideala destinationen för dem som söker en hälsosam och lyxig livsstil. Fastigheter till salu i Villamartín erbjuder spektakulär utsikt och tillgång till en levande gemenskap.

Torrevieja: livlig och kosmopolitisk med naturliga miljöer

Torrevieja utmärker sig genom sin livliga livsstil, varierade kustlinje, naturliga miljöer som den rosa lagunen, och sitt erbjudande av tjänster. Det är ett aktivitetscentrum året runt och garanterar en konstant efterfrågan på semester- och bostadsuthyrning.


Vi erbjuder de mest efterfrågade fastigheterna till salu på Costa Blanca de senaste åren

Vi erbjuder ett brett, varierat och exklusivt urval av fastigheter till salu på Costa Blanca, både nybyggnation och begagnade fastigheter, som lovar att vara det perfekta fristället för alla livsstilar.

  • Privilegierade lägen: Antingen vid Medelhavet eller nära golfbanor.
  • Mångfald av fastigheter: Från lägenheter med havsutsikt, mysiga radhus till moderna villor och enskilda hus med karaktär.
  • Immersiva upplevelser: Betrakta ditt framtida hem med våra 360-graders videor, som ger dig en omfattande och detaljerad översikt över varje fastighet.


Petra Hönig: din pålitliga fastighetsmäklare för köp av fastigheter till salu på Costa Blanca

På Petra Hönig specialiserar vi oss på att förverkliga drömmar. Med ett brett utbud av fastigheter till salu på Costa Blanca står vårt expertteam redo att guida dig i din nya fastighetsinvestering. Kontakta oss och låt dig förvånas över vårt varierade utbud av fastigheter till salu på Costa Blanca:

  • E-post: info@petrahonig.com
  • Kontor i Quesada Avda. de las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales - (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902.
  • Kontor i El Raso: Centro Comercial Euro-Terra, Plaza de la Figuera 1- Lokal 7, 03140 Guardamar del Segura - +34 966 764 003.
  • Kontor i La Marquesa Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales - (+34) 965 326 218.
21 Mai 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp