Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastighetsmäklare i Ciudad Quesada Costa Blanca

Fastighetsmäklare i Ciudad Quesada Costa Blanca

Dokument som kan komma i egenskaps registret.

Det är lämpligt att veta rättsliga status av bostäder. Från veta vem ägaren är, om du har massor om hyresgäster eller inte att kontrollera att den är aktuell i betalning av skatter eller om det finns en förhandsrätt. För detta måste du gå till fastighetsregistret.

Ett enkelt meddelande.

Den innehåller en beskrivning av fastigheten, dess läge, storlek, andel i det horisontella förmögenhets som kan påverka administrativa. Även information om inteckningar på fastigheten, potentiella fastighetstvister och i allmänhet, några omständigheter som påverkar fastighets egendom. Anteckningen är endast informativ.

Certifiering domän och laster.

Dess innehåll är mer komplett än enkelt meddelande. Att vara en offentlig handling det har undertecknats av registratorn, som tillåter certifiering bevisa i domstol, och till tredje part omständighet i huset.

Rapport spelaren på registreringsstatus för fastigheten.

Det är en rapport i vilken registreringsstatusen för anläggningen är detaljerad.

verbal rådgivning.

Du kan be registratorn, gratis. Det kommer att vara gratis och registratorn måste tillbringa minst två timmar per dag.

kompletterande handlingar.

Copywriting; sista mottagandet av IBI; certifiering vara medveten om alla utbetalningar av husägare; allmän handling som någon associerad hyreskontrakt på huset.

Petra Honig Trust för att köpa ditt drömhus på Costa Blanca.

Om vi är kända inom området som en av de mest pålitliga fastigheter i regionen är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi skulle vilja bli behandlade själva. Våra värderingar är energi, agility, professionalism och expertråd. När vi står till din tjänst kan du vara säker på att vi kommer att arbeta i ditt bästa, inte vårt.

Ta en titt på vårt sortiment av fastigheter. Tveka inte att kontakta oss om du uppmärksammat något hus du ser på vår webbplats.

19 Jul 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp