Petra Hönig
Video Tours

Din Professional ejendomsmægler på The Costa Blanca

Ejendom til salg i Bravo Hills Quesada

Ejendom til salg i Bravo Hills Quesada

Hvordan vælger man et hjem til andet hjem?

At købe et andet hjem er drømmen om mange. Men når dette ønske bliver til virkelighed, er det værd at værdsætte en række punkter for at gøre det bedste valg.

Området.

Det gør aldrig ondt at kende området, hvilken type naboer vi har, de bycentre, vi har næste, og vurdere fordele og ulemper ved en bestemt placering.

Tæt på butikker og grundlæggende tjenester.

Det er også interessant, at før vi køber et hjem, tager vi en tur rundt i området og se hvor langt er nærmeste butik eller supermarked (hvis vi kan shoppe til fods) eller hvis der er restauranter, apoteker og andre tjenester. Det kan måske ikke virke så vigtigt for os nu, men det kan være mere irriterende, når vi skal tage bilen for at gøre en lille daglig ledelse.

Afstanden.

Selv om årsagen til at købe en anden bopæl ofte er at flygte fra byen, er det tilrådeligt ikke at gøre så meget langt, da hvis forskydningen er meget lang

Vedligeholdelsesomkostninger.

Hvis vi kan lide et hus med swimmingpool eller have, skal vi evaluere, før vi køber den, hvis vi finder det omkostningseffektivt vedligeholdelsesomkostningerne, som disse udstyr indebærer. Hvis det er en fælles gård, skal vi huske på, at samfundsgebyret bliver højere, mens det er et isoleret hus, bør vi nok ansætte en gartner for at tage vare på begge, mens vi ikke er.

Prisen.

Ofte bliver vi ikke forelsket i et bestemt hus eller lejlighed, og vi besluttede at købe det uden at have tjekket priserne på området. Måske i samme område kan vi finde noget billigere.

13 okt 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp