Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Radhus till salu i Lo Crispin

Radhus till salu i Lo Crispin

5 misstag du borde undvika när du köper ett hem på Costa Blanca

Att köpa ett hem i ett annat land medför stor stress. Om vi inte råder oss bra kan vi göra misstag som kostar oss dyrt. Vi detaljerar de vanligaste.

Om man inte är välinformerad kan du göra misstag som gör att vi förlorar tid, pengar eller som kan ha andra oönskade konsekvenser. Därför uppmanar vi dig att läsa den här artikeln och kontakta oss om du har frågor.

Gör inte betalningar innan du har allt bra förhandlat.

Innan du gör första betalningen till säljaren måste du vara säker på att ha förhandlat fram allt du vill ha. När en insättning görs kommer sakerna inte lätt från säljaren. Från det ögonblicket har säljaren en del av inköpspriset och därför är din förhandlingseffekt lägre.

Lämna allt skriftligt.

Ofta genomförs olika förhandlingar under inköpsprocessen. Till exempel, om några möbler kvar i huset, eller om det kommer att vara kostnader som betalas av säljaren. Det här händer ofta med att säga "vi gör det senare" eller "det är okej." Det är okej att ha saker talade för båda parternas goda, men skriv det skriftligt, så det kommer att undvika en senare diskussion.

Kontrollera husets mätningar och ytarea.

Plotans ytor och fastigheten är inte tillräckligt kontrollerade. De måste motsvara det område som anges i fastighetsregistret. Skillnader är vanliga och behöver inte vara ett problem. Däremot måste skillnaderna korrigeras av säljaren under inköpsprocessen.

Ta reda på de pågående arbetena i grannskapet.

Detta är viktigt när man köper en lägenhet i en utveckling. För att veta om du behöver göra någon större rehabilitering på taket eller på fasaderna, ta kontakt med grannskapet. Det är användbart att veta innan du köper. Beroende på typ av underhåll kan det innebära mer eller mindre pengar.

Se till att säljaren är ägaren till fastigheten.

Det finns många omständigheter som kan uppstå i det här fallet. Är säljarna ägarna? Eller, till exempel, är arvingarna redan eller kommer de att vara ägare? Är egendomen i namnet på ett företag som inte längre existerar och har inte uppdaterats i fastighetsregistret?

Petra Hönig hjälper dig att hitta radhus till salu i Lo Crispin.

Om du redan har bestämt dig för att köpa, bör du sätta dig i händerna på experter som gör allting lättare för dig. Med över 25 års erfarenhet på fastighetsmarknaden i Storbritannien och Spanien är vi fullt medvetna om det stora steget att köpa ett hem här i Spanien. Ingen fastighetsbyrå hjälper dig så mycket som vår.

Vi specialiserar oss på försäljning av alla typer av bostäder i några av de mest imponerande platserna i Orihuela Costa, bland annat Villamartin, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras. Dessutom har vi en katalog av exklusiva egenskaper som består av hem som bara finns i Petra Hönig. Alla typer av villor, radhus, bungalows, lägenheter och lyxfastigheter nära golfbanor och fantastiska stränder.

6 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp