Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Lev Medelhavsdrömmen i denna villa till salu i Ciudad Quesada

Lev Medelhavsdrömmen i denna villa till salu i Ciudad Quesada

Att upptäcka Ciudad Quesada är att hitta en speciell plats på Södra Costa Blanca där livskvaliteten höjs till sin högsta nivå. Denna villa till salu i Ciudad Quesada är inte bara en egendom, det är porten till en avundsvärd livsstil.

Fördelar med att bo i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada är en charmig urbanisering belägen i kommunen Rojales, söder om provinsen Alicante, Spanien. Den är känd för sin fridfulla atmosfär och övervägande internationella befolkning. Livet i Ciudad Quesada är synonymt med välbefinnande.

  • Med golfbanan La Marquesa inom räckhåll kan du njuta av din favoritsport under solen som skiner året runt.
  • Stränderna i Guardamar del Segura ligger bara några minuters bilresa bort och erbjuder gyllene sandstränder och kristallklart vatten.
  • Området har alla typer av tjänster: restauranger, stormarknader, affärer, köpcentra, gatumarknader, osv.
  • Naturparken La Mata och Torrevieja-lagunerna är en annan attraktion för naturälskare. Det kommer säkert inte att lämna dig oberörd.

Dessa egenskaper gör Ciudad Quesada till en idealisk plats för dem som söker ett avslappnat och kvalitativt liv på Södra Costa Blanca.


I denna bekväma villa till salu i Ciudad Quesada hittar du en oas att koppla av

Denna villa till salu i Ciudad Quesada är en charmig tillflyktsort som låter dig koppla av på Costa Blanca. Med 2 sovrum med inbyggda garderober och 1 badrum kompletteras dess 90m2 byggda med en solig tomt med en privat pool, grillplats, parkering och anlagda områden.

Byggd med en typisk traditionell design, utmärker sig dess veranda med bågar och balustrad. Huset kännetecknas av att vara mycket ljust och beläget i ett lugnt bostadsområde med respektfulla grannar. Dessutom ligger det endast 7 km från stranden och 2 km från golfbanan, vilket gör läget oslagbart.

Föreställ dig den här våren, koppla av i solen vid din pool medan du lyssnar på din favoritmusik. Vill du veta mer om denna fantastiska villa i Spanien? Klicka på följande länk och du hittar en omfattande fotogalleri:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/31291/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/ciudad-quesada/

Hos Petra Hönig tar vi hand om varje detalj så att din enda oro är att njuta av ditt nya hem.


Kontakta PETRA HÖNIG om du vill ha mer information om denna villa till salu i Ciudad Quesada

Petra Hönigs uppdrag är att förverkliga dina drömmar om att köpa ett hus i Spanien. Vårt team av experter erbjuder personlig service och kundservice som gör varje steg till en trevlig upplevelse. Redo att börja ditt nya liv? Om du vill besöka denna villa till salu i Ciudad Quesada, kontakta oss och låt oss guida dig på denna spännande resa.

Är du intresserad av att utforska andra alternativ, hos PETRA HÖNIG har vi också andra egenskaper tillgängliga i Ciudad Quesada samt i de mest turistiska städerna på Costa Blanca. Du hittar olika egenskaper som passar olika preferenser och budgetar.

Hitta din villa till salu i Ciudad Quesada hos oss! För mer information, tveka inte att skriva till oss på info@petrahonig.com eller besök oss på våra kontor.

Quesada-kontor:

  • Avda. de las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada 03170 Rojales
  • (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

El Raso-kontor:

  • Euro-Terra köpcentrum Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 03140 Guardamar del Segura
  • +34 966 764 003
22 Mär 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp