Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

I våre sjarmerende eiendommer til salgs i Villamartin vil du nyte solen og golf når som helst på året

Eiendommer til salgs i Villamartín

Villamartín er det ideelle stedet å bo. Denne moderne utviklingen, som består av et utvalg og flerkulturelt nabolag, har blitt bygget rundt en prestisjetung golfbane. Vi tilbyr deg flotte eiendommer til salgs i Villamartín, hvor du vil lede den livsstilen du alltid har ønsket deg.

Ligger på Sør -Costa Blanca, bare to kilometer fra Middelhavskysten, i Villamartín kan du kombinere morsomt bading på de populære strendene i Orihuela Costa med underholdende dager med golf . Den lyse og strålende solen som skinner i mer enn tre hundre dager i året lar deg velge mellom mange aktiviteter du kan gjøre utendørs. Vil du at denne høsten skal sykle langs sykkelstien som forbinder de nærmeste strendene og promenader og se idylliske solnedganger med fantastisk utsikt over havet? Vil du heller dele morsomme sammenkomster med vennene dine på den solfylte terrassen i en kafeteria? Vil du spille golf på 18-hullsbaner med stor internasjonal prestisje?

Den idylliske situasjonen i Villamartín -urbaniseringen lar deg nyte:

  • Uslåelige blått flagg strender
  • Eksklusive golfkøller med torv av høy kvalitet og luksuriøse fasiliteter
  • Kjøpesentre med et stort utvalg av butikker, restauranter, underholdningssteder ...
  • Etc.

Hva slags eiendommer til salgs i Villamartín er du interessert i? Vi har et bredt utvalg av villaer, leiligheter, rekkehus, bungalower ...

På PETRA Honig vi tilby et bredt og variert utvalg av nye-bygge og brukte boliger for salg i Villamartin, blant som vi markere:

  • Luksuriøse villaer med et tradisjonelt designet basseng
  • Moderne villaer med lite vedlikehold av hager
  • Rekkehus med privat boblebad
  • Veldig lyse leiligheter med store terrasser
  • Etc.

Våre eiendommer, som er bygd med materialer av beste kvalitet, kjennetegnes ved å ha koselige og veldig lyse rom . De har innebygde garderober på soverommene. Kjøkkenet, som er møblert og utstyrt med hvitevarer, har store lagringsplasser. Blant de viktigste egenskapene til våre hjem er: aluminiumssnekring, doble vinduer på vinduer, installasjon av klimaanlegg, adkomstdør til sikkerhetshuset, etc.

Ikke nøl med å spørre oss om vårt basseng og / eller hagevedlikehold . Vi har et team av profesjonelle eksperter som vil holde anleggene dine alltid klare, slik at du kan spille golf eller ha det gøy på stranden uten å måtte bekymre deg for å utføre disse oppgavene.

Kontakt oss, så viser vi deg eiendommer til salgs i Villamartín som får deg til å bli forelsket

Vi vil gjerne høre fra deg når du beskriver egenskapene eiendommene til salgs i Villamartín du vil besøke må ha. Vi vil gjøre et utvalg av de hjemmene som oppfyller profilen din, og vi garanterer at du vil bli betatt når du besøker dem. I tillegg snakker våre ekspert eiendomsmeglere språket ditt flytende , slik at du komfortabelt kan stille alle spørsmålene du vil ha om våre eiendommer til salgs i Villamartín.

For å kontakte oss er det nok at du fyller ut kontaktskjemaet som vises på nettstedet vårt eller at du skriver en e -post til info@petrahonig.com, så kontakter vi deg. Hvis du foretrekker å besøke oss personlig, venter vi på deg på et av våre kontorer:

QUESADA -KONTOR:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34966718006 | 0044 73 84395902

SATINKONTORET:

Euro - Terra Shopping Center, Plaza de la Figuera, 1 - Local 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34966 764 003

PLAYA FLAMENCA KONTOR:

Calle Niagara, 39 - Residencial Miraflores III - Blokk 7 - Fase B - Lokal 4

03189 Orihuela Costa

Telefon: +34965 326 218

E -post: sales@petrahonig.com

14 Sep 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp