Petra Hönig
Video Tours

Cabo Roig

Områdesinformation · Cabo Roig

Bildgalleri


Fastigheter till salu i Cabo Roig
hus till salu i Cabo Roig

Cabo Roig


Garanti för turistkvalitet

När du följer Orihuela-kusten, förbi Punta Prima, kommer du till Cabo Roig, en av de mest slående tätorterna tack vare sin låga bebyggelsetäthet och sina två fantastiska stränder med vit sand och klart vatten:

  • La Caleta: en fantastisk stadsstrand som ligger intill Cabo Roig Marina.
  • Cala Capitán: en mindre strand med en lekplats, strandbarer, terrasser och service av alla slag.

Varje år förnyar de två stränderna och hamnen i Cabo Roig sitt Q-certifikat för turistkvalitet för den utmärkta servicen och det oslagbara miljöskyddet. Orihuela Costa är för närvarande den andra staden i Spanien med det högsta antalet blå flaggor, en välförtjänt utmärkelse som bekräftar renheten hos dess turkosa vatten och vackra sandstränder. Du behöver inte gå långt för att hitta en paradisisk plats där du kan koppla av en stund.

Cabo Roig ligger bara 35 minuter från två jämnstora flygplatser: å ena sidan flygplatsen i regionen Murcia och å andra sidan den internationella flygplatsen i Alicante - Elche, som har dagliga flygningar till de viktigaste punkterna i Europa. Staden har en utmärkt regelbunden busstrafik till och från de närliggande flygplatserna, vilket gör att du kan resa till andra platser eller återvända till din bostad i Spanien med större bekvämlighet.


Cabo Roig, den perfekta miljön för dykning och golfspelande

Om en av dina passioner är havet kommer du att älska att bo i Cabo Roig och titta på det romantiska havslandskapet med de typiska vita segelbåtarna som glider över Medelhavets dyrbara vatten. Denna förtrollande akvarellbild kan man lugnt beundra från bänkarna på strandpromenaden eller till och med från balkongerna på några av de bättre belägna fastigheterna.

Den anmärkningsvärda avsaknaden av höga byggnader gör Cabo Roig till en mer hållbar plats att bo på. Majoriteten av byggnaderna är villor, radhus och fristående hus med fri utsikt och med havet som referenspunkt. Det är ett nöje att promenera genom de lugna gatorna med en mild bris i ansiktet och att gå längs de vackra avenyerna som pryds av stora palmer.

De mer äventyrliga finner en plats för nöje och rekreation i de olika aktiviteterna med anknytning till havet: dykning, sportfiske, segling, paddelsurfing, jetski, vattenskidor osv. De utmärkta havsförhållandena, det milda klimatet och det vackra klippiga landskapet gör Cabo Roig till ett perfekt resmål för snorkling och vattensporter.

I och med ombyggnaden av infrastrukturen i Marina Cabo Roig Yacht Club kan besökare och invånare komplettera sin maritima upplevelse med att smaka på färska produkter i de barer och restauranger som finns vid strandpromenaden. Om du vill överraska din partner med en romantisk kväll får du inte missa hamnens restaurangområde.

Det finns tusen sätt att koppla av och ha roligt på Costa Blanca Syd. Golfälskare hittar till exempel sin flykt i golfbanorna i Campoamor och Villamartin, som ligger 20 respektive 8 minuter från Cabo Roig. Om du är nybörjare kan du förbättra ditt mål med en lektionskupong eller om du redan har erfarenhet kan du träna inför de turneringar som hålls varje år för att tävla på högsta nivå i din kategori. Du kommer att älska att vara omgiven av en unik naturmiljö samtidigt som du njuter av din passion för golf.


PETRA HÖNIG presenterar de bäst belägna fastigheterna till salu i Cabo Roig

Kände du inte till denna medelhavsenklave som ligger i Orihuela Costa? På PETRA HÖNIG upphör vi aldrig att överraska dig med nya platser att flytta under solen. Om du har upptäckt här den destination du letade efter för att njuta av långa semestrar eller för att vila upp dig efter din pensionering, kontakta oss så ger vi dig en lista över fastigheter till salu i Cabo Roig som är anpassade till din plånbok och ditt sätt att leva.


Plats


Fastigheter

Hittade 19 Fastigheter

© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp