Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter i Villamartín Orihuela


Vill du ha ett hus nära en golfbana för att träna din favorit sport när du vill? Besök vår fastighet i Villamartín Orihuela och vi kommer att erbjuda dig ditt drömhus.

På Costa Blanca i Spanien ligger de mest enastående golfbanorna i hela Europa.

Förutom utmärkta infrastrukturer, i dessa elit Golf Clubs kommer du att njuta av ett oöverträffat klimat och en vacker medelhavsmiljö.

Costa Blanca södra Spanien kännetecknas av att ha mer än tre hundra soldagar per år.

Dess varma, soliga och glada vintrar har en regnskur nästan noll, så de är idealiska för att träna din favorit sport utomhus.

I Villamartin urbanisering har du en golfklubb, där du kan ha det bra med dina vänner.

Många invånare i norra och centrala Europa har valt att köpa ett hem i Villamartin för att tillbringa långa semestersäsonger och njuta av sin underbara sol när som helst på året.

Genom National Highway N-332 har du en utmärkt kommunikation, snabb och säker, med den internationella flygplatsen El Altet i Alicante.

Du kommer bli positivt överraskad när du ser den stora inflödet och frekvensen av internationella flyg till större europeiska städer.

Så du kan få din familj och vänner från ditt hemland med total komfort i ditt nya hem i Villamartin på Costa Blanca i Spanien.


Du hittar ditt idealhem i vår fastighet i Villamartín Orihuela

Om du besöker vår fastighet i Villamartín Orihuela hittar du ditt idealhus. Förutom att njuta av att spela golf kan du koppla av på de närliggande stränderna i Orihuela Costa.

Mindre än två kilometer från Villamartin hittar du de vackra stränderna på Costa Blanca med sina gyllene och mjuka sandar, idealiska för att promenera längs kusten i våren medan du solar.

På stränderna i Orihuela Costa hittar du nödvändiga tjänster så att din dag vid havet är avkopplande.

Det har otaliga internationella restauranger som italienska, mexikanska, turkiska och, naturligtvis, restauranger där du kan smaka på utsökt lokalt kök.

Njut av en trevlig rundtur i sina sjöfartsmöjligheter som är fulla med strandbarer och presentbutiker.

Du kan också träna många vattensporter som segling, vindsurfing, paddling eller roddning.

Fråga på de fantastiska Nautical Clubs i miljön där du också kan hyra förtöjningen för din båt eller hyra en rolig vattenfartyg.


Att köpa ett hus i vår fastighet i Villamartín Orihuela är bekvämt och enkelt

Den höga kvalifikationen för vår fastighet i Villamartín Orihuela kommer i hög grad att underlätta köp av ditt nya hem i Spanien.

Med oss kommer förfarandena vara bekväma och enkla. Lita på vår professionalism och vi kommer att ge dig en ärlig och fullständig service.

Vi kommer att ge dig råd om olika förfaranden som NIE-ansökan, uppehållstillstånd, uthyrning av liv eller sjukförsäkring etc.

Fyll i kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@petrahonig.com

Vi väntar på dig i våra kontor i:

QUESADA OFFICE:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

RASO OFFICE:

Euro-Terra köpcentrum - Pza. De la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 965 516 574

PLAYA FLAMENCA KONTOR:

Niagara Street, 39 - Bostäder Miraflores III - Block / - Fas B - Lokal 4 - 03189 Orihuela Costa

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTIN KONTOR:

Villamartin Plaza - Avda. De las Brisas 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003


Fastigheter i Villamartin Orihuela

Letar du efter en golffastighet och samtidigt njuta av den spanska solen och Medelhavet? Låt våra fastigheter i Villamartin Orihuela hjälpa dig med en bred internationell erfarenhet och mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Villamartin är en urbanisering som ligger i kommunen Orihuela mycket nära dess kust, värderad som den bästa spanska medelhavskusten. På den sexton kilometer långa kusten hittar du paradisiska stränder med fin gyllene sand som varvas med vikar och klippor, perfekt för dem som vill komma bort från turistmassornas liv och rörelse. De är också perfekta för älskare av dykning eller andra vattensporter som snorkling, vindsurfing...

Läget vid havet, det omfattande servicenätet och det soliga klimatet är övertygande skäl till att många européer väljer att flytta till Villamartin för att njuta av de behagliga temperaturerna och alla utomhusaktiviteter oavsett årstid. Dessutom finns det i själva tätorten Villamartin en av de mest prestigefyllda golfbanorna på Costa Blanca, vilket ytterligare lockar alla typer av människor. Å ena sidan pensionärer som vill koppla av och leva i en avslappnad och hälsosam miljö. Å andra sidan utlänningar som älskar att betrakta grönområden som påminner dem om sina ursprungsländer och slutligen familjer och par som vill förbättra sin livskvalitet.


Fråga vår Real Estate i Villamartín Orihuela efter det hem du alltid har drömt om

Alla våra mäklare som ingår i vår Real Estate i Villamartín Orihuela har en sak gemensamt, de är passionerade och motiverade för att uppfylla människors drömmar om att hitta det hem de alltid velat ha. Det är därför som våra betrodda konsulter, som talar flytande många europeiska språk, lyssnar på dig i detalj och upprättar en profil av ditt ideala hem. När de har gjort det skickar de dig sedan ett urval av de bostäder som bäst passar dina behov, smak och preferenser.

I varje hus på den lista som vi kommer att ge dig kommer du att kunna se en liten beskrivning med dess egenskaper, läge och fotografiska bilder av varje rum. På så sätt kommer du att kunna uppskatta varje detalj i fastigheterna: deras bevarandestatus, design, belysning, rymd, utsikt, distribution, närliggande tjänster... Vi har en omfattande katalog som riktar sig till olika målgrupper, från enfamiljshus intill golfbanan, lägenheter intill affärer, fristående villor omgivna av natur och bungalows som ligger i kommunala urbaniseringar.


Våra fastigheter i Villamartin Orihuela erbjuder dig ett bekvämt, enkelt och smidigt inköpssystem

Med vår fastighet i Villamartín Orihuela kommer du inte att ha några problem när du köper en fastighet, eftersom vi erbjuder dig ett effektivt inköpssystem och vi tar hand om alla nödvändiga steg och formaliteter åt dig så att du inte behöver oroa dig för någonting.

  • Kontor i Ciudad Quesada:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales.

Telefonnummer: +34 966 718 006 |0044 73 84 395 902

  • Kontoret i El Raso:

Euro-Terra Shopping Centre - Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140, Guardamar del Segura. Telefon: +34 966 764 003

  • La Marquesa Office:

Calle Quesada Ballester, 105- Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales.

Telefon: +34 965 326 218

© 2023 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map