Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Spelet Golf. Vi kan boka din runda golf och tee gånger.

Golf

Golf i syd östra Spanien … The Costa Blanca golfande rykte växer med golfare från hela världen. Utsökt La Manga, den utmanande Campoamor och den berömda golfande estate av Villamartin erbjuder inte bara några av de mest enastående golf i Europa utan är också nära till en mängd olika stränder, städer och att passa alla behov.

Här är en kort beskrivning av några av de mest populära kurser i regionen, av vilka många har spanska egenskapen för försäljning.

Villamartin

Äldsta kursen i regionen är fortfarande enormt populär bland golfare från hela världen. Kursen gör mest av dess naturliga landskap & utmärkta synpunkter. Värd den prestigefyllda Medelhavet Open 1994. Toppklass faciliteter gör detta till en utmanande kurs för spelare av alla förmågor. En utmärkt klubbhus säkerställer en avkopplande inställning för förfriskningar efter en runda Golf. 18 hål, Par 72 6132 meter.

La Finca, Algorfa

Omgiven av bedövning berget landskap med ett antal välplacerade vatten risker där de flesta ta bär på sjuttonde och faller. Designad av Jose Gancedo 2001 och är ett 18 hål, par 72 6 400 m-bana. Det är Bermuda gräs och Pencross gröna erbjuder några utestående golf som kommer att ifrågasätta både nybörjare och expert.

La Marquesa Golf, Quesada Torrellano

Belägen 58 kilometer från Alicante i N-332 det är beläget i en platt dal mellan bergen och layouten för runda suppleanterna mellan långa hål och kort. Det är inte alltför svårt och så spelare på alla nivåer kommer att njuta av det. Svåraste faktor ligger i gröna, med sin attraktiva och komplicerade sluttningar karakteristiska layout

Campoamor

Kursen kan vara svårt & utmanande för både erfarna och motparten spelare. En relativt lång kurs med ett antal förhöjda träd in i två dalar ger kursen öppen och storslagna vyer. Snabb & frodiga gröna fairways med branta dubbelsidigt kullar. Ett måste för bra golfare, 18 hål, Par 71 5830 meter. En omfattande klubbhus och konferensmöjligheter, med tre restauranger och utmärkta pro shop.

Kontakta oss för specialpriser på rundor golf, vagnar och hotell.

© 2021 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map