Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter i Orihuela Costa Spanien


Costa Blanca South är den plats som många invånare i norra och centrala Europa väljer att köpa ett hem. Det är därför vi erbjuder dig vår fastighet i Orihuela Costa Spanien.

Orihuela Costa är en omfattande zon av Medelhavskusten på cirka sexton kilometer. Längs denna kuststräcka finner vi magnifika stränder med mjuka sandar som är omgivna av klippor som är idealiska för att koppla av eller göra vattensporter.

Dess privilegierade situation och dess utmärkta klimat är den grundläggande anledningen till att många européer beslutar sig för att komma undan från sina ursprungsland och tillbringa långa semesterperioder i detta trevliga hörn av den spanska Costa Blanca.

Stränderna i heta och transparenta vatten mottar årligen viktiga märken, såsom "Blå Flaggan" eller "Q", som definierar och kvalificerar kvaliteten på stränderna och dess tjänster, och erbjuder sig som en kvalitetsplats för turism.

På dessa breda stränder kan du tillbringa trevliga dagar och du kommer att ha nödvändiga tjänster som säkerhet och livräddare, uthyrning av hängmattor och paraplyer, duschar, fotvatten och kullar eller tillgång till stranden genom trädgångar.

I sina vackra sjövandringar hittar du affärer där du kan köpa en mängd olika saker, inklusive allt du behöver för att njuta av stranden. Du hittar baddräkter och bikini, hattar och mössor, skjortor och saronger, mattor och floats, badlakan, solglasögon, solskyddsmedel och solskyddsmedel etc.


Fråga vår fastighet i Orihuela Costa Spanien för ditt drömhus

Tveka inte att fråga på vår fastighet i Orihuela Costa Spanien för ditt drömhus. Våra fastighetsmäklare kommer att lyssna på dig och utveckla en profil för ditt vanliga hemvist.

Därefter skickar de dig ett noggrant utvalt urval av egenskaper som kan vara av intresse för dig.

Varje fastighet kommer att åtföljas av en kort beskrivning av dess huvudfunktioner och ett omfattande fotogalleri.

På så sätt kan du föreställa dig de olika typerna av material med vilka egenskaperna är byggda, deras bevarandenivå i återförsäljningsegenskaper, rymden på sina terrasser eller de åsikter de erbjuder dig. Du kommer också att veta vilka tjänster som finns i miljön.

Vi hjälper dig gärna med de frågor som du vill göra oss om de hus som är av intresse för dig.

Vi erbjuder enfamiljshus nära en golfbana, lägenheter på stranden, bungalows med samhällsutveckling där du kan njuta av magnifika pooler omgivna av solarium eller bostäder i stadscentrum som erbjuder dig närheten och utbudet av alla tjänster.


Det kommer vara väldigt enkelt att kontakta vår fastighet i Orihuela Costa Spanien

Att kontakta vår fastighet i Orihuela Costa Spanien har flera alternativ för dig att välja den som är mest bekväm och enkel.

Du kan följa oss på sociala nätverk och sålunda veta bättre vår bana och vår utveckling.

Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi informerar dig regelbundet om våra fastighetsnyheter.

Fyll i kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@petrahonig.com

Besök oss personligen på något av våra kontor:

QUESADA OFFICE:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

RASO OFFICE:

Shopping Centre Euro - Terra - Pza. De la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: (+34) 965 516 574

PLAYA FLAMENCOA OFFICE:

Niagara Street, 39 - Miraflores Residential III - Block 7 - Fas B - Lokal 4 - Orihuela Costa 03189

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTIN KONTOR:

Villamartín plaza - Avda. De las Brisas 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003


Fastigheter i Orihuela Costa Spanien

Som fastighetsmäklare i Orihuela Costa Spanien känner vi till denna kust på djupet, som anses vara den bästa Medelhavskusten i Spanien av:

 • En av de längsta kusterna: upp till 16 kilometer.
 • Kusten med de mest prisbelönta stränderna: Blå flagg och "Q" för turistkvalitet
 • Mångfald: från gömda och avlägsna vikar, klippor, till mer urbana och turiststränder.
 • Ett brett utbud av tjänster: uthyrning av solstolar och parasoller, säkerhetstjänst, parkering, toaletter...
 • Möjlighet att utöva alla typer av vattensporter: dykning, snorkling, kajakpaddling, vindsurfing...
 • Lugnt, varmt och genomskinligt vatten som påminner om Karibien.

Orihuela Costa är inte bara ett semestermål för sina berömda stränder, utan har också blivit ett av de mest eftertraktade hörnen internationellt sett för att bo permanent. Medelhavets gastronomi (som av Världshälsoorganisationen anses vara en av de bästa i världen), det utmärkta hälsovårdssystemet, det oslagbara soliga klimatet och dess ledande ställning i golfutbudet gör att fler och fler människor väljer att flytta till denna underbara plats i det spanska Medelhavet. Orihuela Costa, som ligger i hjärtat av Costa Blanca, är också idealisk för dem som älskar avkoppling, fritid och nöjen, eftersom det finns olika turistaktiviteter för alla smaker och målgrupper.


Vi är fastighetsbyrån i Orihuela Costa Spanien med de flesta och bästa kvalitetsfastigheterna till salu på fastighetsmarknaden

Du har oändliga möjligheter att välja ditt idealiska hem, eftersom vår fastighetsbyrå i Orihuela Costa Spanien har en komplett katalog som erbjuder alla typer av fastigheter, både nybyggnation och återförsäljning, på de mest emblematiska platserna i Orihuela Costa:

 • Radhus med privat terrass och medelhavsstil
 • Lägenheter vid stranden
 • Fristående villor med privat pool och trädgård
 • Renoverade takvåningar med havsutsikt
 • Villor i prestigefyllda bostadsområden.
 • Hus omgivna av natur och nära stranden

Orihuela Costa erbjuder olika utvecklade urbaniseringar med en modern serviceinfrastruktur som vetter mot Medelhavet. La Zenia, Mil Palmeras eller Playa Flamenca är exklusiva, avkopplande och mycket bekväma bostadsområden att bo i året runt.


Våra fastigheter i Orihuela Costa Spanien hjälper dig att hitta ditt idealiska hem och köpa enkelt utan komplikationer

Vi är en fastighetsbyrå i Orihuela Costa Spanien med stor erfarenhet av rådgivning och personlig sökning av fastigheter , hantering av förfaranden (juridik, bokföring, försäkringar...) och hantering av utländska kunder. Samtidigt är vi ett team av flerspråkiga experter specialiserade på olika ämnen, vilket gör att vi kan erbjuda dig en förstklassig och komplett köptjänst. Alla behov som uppstår vid köpet eller till och med efter försäljningen , vi hjälper dig . Ta kontakt med oss via följande kontaktkanaler:

Kontor i Ciudad Quesada: Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales.

Telefoner: +34 966 718 006 |0044 73 84 395 902

Kontoret i El Raso: Euro-Terra Shopping Center - Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140, Guardamar del Segura. Telefon: +34 966 764 003

La Marquesa Office: Calle Quesada Ballester, 105- Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales. Telefon: +34 965 326 218

© 2023 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map