Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter i Rojales Ciudad Quesada


Ciudad Quesada i en underbar urbanisering skapad för vila och avkoppling av dess invånare. Det är därför, i vår fastighet i Rojales Ciudad Quesada vi har olika typer av bostäder så att du kan välja din favorit och njuta av detta unika hörn av Costa Blanca.

Det har alla nödvändiga tjänster för att leva bekvämt och tillbringa trevliga stunder av fritid. Du hittar olika affärer, nöjen, pubar, stormarknader och ett köpcenter.

I Ciudad Quesada hittar du ett brett utbud av internationella restauranger, samt lokala rätter, där du kan smaka, utöver de hälsosamma rätterna från medelhavsrätter, italienska, mexikanska, turkiska, ...

I den här urbaniseringen finns 18-håls golfbanan "La Marquesa" som inte är alltför svårt lämpad för spelare på alla nivåer.

Många invånare i andra europeiska länder har valt att flytta till Ciudad Quesada efter sin pensionering och njuta av det magnifika klimatet som detta vackra hörn av Medelhavet erbjuder.

Att ha nästan ingen regn och solsken mer än trehundra dagar om året är vintrar mycket roliga att njuta av utomhus och utföra otaliga aktiviteter.

Om du är en vandrings- eller cykelentusiast, kan du i Ciudad Quesada upptäcka vackra ställen i din omgivning, som du kan dela med dina vänner på Instagram.


Fråga vår fastighet i Rojales Ciudad Quesada för den typ av hem du vill ha

Vi kommer att vara glada att du frågar i vår fastighet i Rojales Ciudad Quesada för vilken typ av bostad du vill bo i.

Vi har ett omfattande utbud av bostäder där ditt idealiska hem är säkert.

Vi erbjuder lyxiga villor med privat tomt med pool omgiven av ett stort solarium och trädgårdsområden. Från terrassen kan du se saltvattnen i Torrevieja och La Mata och vid horisonten ser du Medelhavet.

Tveka inte att fråga oss de frågor du ställs om. Vi kan rekommendera, utan åtagande från vår sida, underhållspersonal på din pool eller trädgård.

Vi erbjuder även familje bungalows, med olika antal sovrum för dig att välja efter dina behov.

De har en vacker samhällsutveckling där du har olika tjänster som simbassäng, solarium, lekplats, parkeringsplats, löviga trädgårdsområden etc.

Om du föredrar en lägenhet i en av huvudvägarna i Ciudad Quesada, kan vi erbjuda bostäder med olika fördelningar och stora fönster så att solstrålar når alla dina rum.


Besök vår fastighet på Rojales Ciudad Quesada hemsida för att få veta alla de tjänster vi erbjuder dig

Om du besöker vår fastighet på Rojales Ciudad Quesada webbplats ser du att vi erbjuder dig ett brett utbud av tjänster för att underlätta köp av ditt nya hem i Spanien. Vår fastighet i Rojales Ciudad Quesada har högkvalificerade yrkesverksamma som står till ditt förfogande över sin långa erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Vi erbjuder dig egenskaper av nytt arbete eller återförsäljning. Om du behöver göra någon form av reform eller anpassning eller dina behov, kan vi rekommendera dig en personal med total förtroende och stor professionalism.

För att kontakta oss fyll i formuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@petrahonig.com

Vi väntar på dig i våra kontor i:

QUESADA OFFICE:

Avda. De las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

RASO OFFICE:

Shopping Centre Euro - Terra - Pza. De la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon (+34) 965 516 574

PLAYA FLAMENCA KONTOR:

Calle Niágara, 39 - Residencial Miraflores III - Block 7 - Fas B - Lokal 4 - 03189 Orihuela Costa

Telefon: (+34) 965 326 218

E-post: sales@petrahonig.com

VILLAMARTIN KONTOR:

Villamartin Plaza - Avda. De las Brisas 6 - Lokal 26 - 03189 Orihuela

Telefon: (+34) 966 764 003

© 2022 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map