Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Om Petra Honig med fastighetsmäklare kontor i Ciudad Quesada, El Raso och La Marquesa

Med kontor i Ciudad Quesada, El Raso och La Marquesa är Petra Honig en professionell kör företag som har sålt egendom hela Costa Blanca sedan 1999. Genom vår tillförlitliga och professionella inställning till verksamheten har vi byggt upp många starka relationer i hela Spanien, UK, Frankrike, Island, Sverige, Ryssland, Norge, Tjeckien och Holland. Vi stolta över vår mycket personlig och professionell service som vi levererar till alla våra kunder.

Här på Petra Honig har vi en mängd olika egenskaper för att erbjuda på Costa Blanca, med flesta av våra fastigheter i Ciudad Quesada, Torrellano, Guardamar, El Raso, Elche Costa, Villamartin och omgivande områden till alla våra filialer.

Våra specialiserade rådgivare kommer att lyssna på dina krav och hitta du egenskapen perfekt i din idealiskt läge. Våra rådgivare är här för att göra din spanska köpa processen så enkel som möjligt och kommer att bistå du genom varje steg i processen som köper. Om du letar efter något som vi inte har i vår portfölj sedan inte att oroa sig är säga du helt enkelt oss vad det är du vill och vårt team av dedicerade agenter kommer att finna det du.

© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp