Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Privacy

Sekretesspolicy

I uppfyllandet av LOPD 15/1999 och i LSSI-CE 34/2002 informerar vi den berörda personen att uppgifter av personlig karaktär som har givits frivilligt, inklusive e-postadressen, kommer att införlivas i en automatisk fil egendom och ansvar av Petra Honig Inmobiliaria S.L. Efter skicka information, bemyndigar en uttryckligen användningen av samma data att inse periodiska meddelanden, inbegripet dem som inser väg e-post, som Petra Honig Inmobiliaria S.L. kommer att utföra. Petra Honig Inmobiliaria S.L. informerar om rätten till tillgång, rättelse, oppositionen och annullering av denna information med hjälp av en skrivelse riktad till Petra Honig Inmobiliaria S.L.

VILLKOR

Enligt lagen 34/2002 av den 11 juli, om information och elektronisk handel med information (LSSI-CE), informerar vi alla klienter och användare av webbplatsen med hjälp av detta rättsliga Observera att innehavaren av denna webbplats är Petra Honig Inmobiliaria.S.L. (e-post: info@petrahonig.com) med Företagsadress: C/Azul lokala 8-10, CENTRO COMERCIAL Quesada. 03170 Torrellano (Alicante), teléfono 966 718006, CIF Nr. B-53878955

SEKRETESS OCH DATASKYDD

Enligt lagen 15/99 (Ley Organica) om skydd av personuppgifter, informera vi härmed er att uppgifterna till oss kommer att sparas i en databas, innehavaren som är Petra Honig Inmobiliaria. S.L., och vars enda syfte är att agera i ditt intresse och enligt din begäran. I inget fall kommer informationen att ges för några andra ändamål till tredje part. Detta är i enlighet med lagen om dataskydd för LORTAD (ley organica 15/1999, 13: e December)

OPOSITION KORRIGERING OCH NORDAFRIKAS AV DATA

Enligt konst. 5 i organiska lagen 15/99 av skydd av personuppgifter, vi informerar personen vars information begärs i detta dokument om förekomsten av en databas av Petra Honig Inmobiliaria.S.L egenskaper. där personuppgifter sparas. Genom att överföra dina data i vårt formulär och dokument du förstår och tillåta uttryckligen överföring av informationen till Petra Honig Inmobiliaria.S.L liksom de tredje part som arbetar för oss för din räkning. Rätt till tillgång, rättelse, avbokning och oppositionen kommer att kunna utövas genom att skicka Petra Honig Inmobiliaria. S.L. (info@petrahonig.com) ett e-postmeddelande till personen som ansvarar för behandlingen av personuppgifter, baserat på den nuvarande lagstiftningen.

© 2022 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map