El Raso Office:(+34) 966 716 019
Villamartin Office: (+34) 966 764 003
  • English
  • Castellano
  • Deutsch
  • français
  • russian
  • norgwegian
  • denmark
  • dutch
  • swenska

Fastighetsmäklare i Rojales. Petra Honig

+

Sekretesspolicy

I uppfyllandet av LOPD 15/1999 och i LSSI-CE 34/2002 informerar vi den berörda personen att uppgifter av personlig karaktär som har givits frivilligt, inklusive e-postadressen, kommer att införlivas i en automatisk fil egendom och ansvar av Petra Honig Inmobiliaria S.L. Efter skicka information, bemyndigar en uttryckligen användningen av samma data att inse periodiska meddelanden, inbegripet dem som inser väg e-post, som Petra Honig Inmobiliaria S.L. kommer att utföra. Petra Honig Inmobiliaria S.L. informerar om rätten till tillgång, rättelse, oppositionen och annullering av denna information med hjälp av en skrivelse riktad till Petra Honig Inmobiliaria S.L.

VILLKOR

Enligt lagen 34/2002 av den 11 juli, om information och elektronisk handel med information (LSSI-CE), informerar vi alla klienter och användare av webbplatsen med hjälp av detta rättsliga Observera att innehavaren av denna webbplats är Petra Honig Inmobiliaria.S.L. (e-post: info@petrahonig.com) med Företagsadress: C/Azul lokala 8-10, CENTRO COMERCIAL Quesada. 03170 Torrellano (Alicante), teléfono 966 718006, CIF Nr. B-53878955

SEKRETESS OCH DATASKYDD

Enligt lagen 15/99 (Ley Organica) om skydd av personuppgifter, informera vi härmed er att uppgifterna till oss kommer att sparas i en databas, innehavaren som är Petra Honig Inmobiliaria. S.L., och vars enda syfte är att agera i ditt intresse och enligt din begäran. I inget fall kommer informationen att ges för några andra ändamål till tredje part. Detta är i enlighet med lagen om dataskydd för LORTAD (ley organica 15/1999, 13: e December)

OPOSITION KORRIGERING OCH NORDAFRIKAS AV DATA

Enligt konst. 5 i organiska lagen 15/99 av skydd av personuppgifter, vi informerar personen vars information begärs i detta dokument om förekomsten av en databas av Petra Honig Inmobiliaria.S.L egenskaper. där personuppgifter sparas. Genom att överföra dina data i vårt formulär och dokument du förstår och tillåta uttryckligen överföring av informationen till Petra Honig Inmobiliaria.S.L liksom de tredje part som arbetar för oss för din räkning. Rätt till tillgång, rättelse, avbokning och oppositionen kommer att kunna utövas genom att skicka Petra Honig Inmobiliaria. S.L. (info@petrahonig.com) ett e-postmeddelande till personen som ansvarar för behandlingen av personuppgifter, baserat på den nuvarande lagstiftningen.

Resale Properties

Resale Properties

Browse Our Resale Properties

See Propertiess
New Build Properties

New Build Properties

New Build Properties on the Costa Blanca

See Propertiess
Exclusive Properties

Exclusive Properties

Available only from Petra Hönig

See Propertiess
Property Map

Property Map

Interactive Map

See Propertiess

Buy a Property

With more than 22 years experience in the property business both in th UK and Spain we are totally aware of how big a step buying a homeis, especially somewhere like Spain.

Click Here For Our Professional Advice

Selling A Property

If you own a property in Quesada, Villamartin or Guardamar or anywhere on the Costa Blanca that you wish to sell – We will offer you total support in Spanish property selling process.

Click Here For Your Free Valuation

Utvalda Fastigheter

Currencies Direct

senaste Blog / Nyheter

Villor till salu La Marquesa Golf Rojales

Vad är nytt i Spaniens nya hypotekslagen, som träder i kraft 2018 De prioriterade målen med denna reform är att uppmuntra fastränta hypotekskontrakt och stärka insynen. Den nya lagen, som...

28 Nov 2017

join our newsletter

Want to receive our latest property for sale & special offers?

© 2017 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyWeb Map TOP