Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter i Villamartin, ditt hem och den perfekta staden

Fastigheter i Villamartin, ditt hem och den perfekta staden

Fastigheter i Villamartin, ditt hem och den perfekta staden

Om du tänker byta ditt hem eller letar efter en perfekt plats att bo, lita på våra fastigheter i Villamartin, ditt hem och den perfekta staden. Våra hem är utformade så att du kan utrusta ditt framtida hem med den komfort och stillhet som du alltid har velat ha i ditt hem.

Men i vår fastighetsbyrå går vi utöver förväntningarna på ett bra hem. Vi vill att klienten ska få den bästa kombinationen mellan hemmet och deras stad. Vi är medvetna om att inte uppnå harmoni mellan de två kan leda till att ägaren lämnar sin egendom eller stad.

Med våra fastigheter i Villamartin kan du ta bort trycket av att leva i avsky. Å ena sidan har vi lägenheter, radhus, bungalows och villor med nybyggnation eller begagnad så att du kan välja den egendom som bäst passar din personliga situation.

Om du vill få din egendom för att få den elegans och innovationer som andra bostäder inte har, erbjuder vi lyxfastigheter för att få det privilegium som du alltid har velat ha. Några egenskaper konstruerade och byggda med högkvalitativa material.


Vad väntar mig i Villamartin, om jag litar på de egenskaper som Petra Hönig erbjuder mig

Fastigheterna i Villamartin som vårt företag erbjuder ingår i flera funktioner, men staden också. Villamartin är en stadsutveckling, belägen söder om Costa Blanca (Alicante) och har hemvist i olika nationaliteter. Många av dessa turister väljer att lita på våra fastigheter eftersom Villamartin erbjuder många fördelar, inklusive klimat. Som en stad som ligger nära Medelhavskusten har det ett fantastiskt klimat att leva i, 365 dagar om året.

Sport är en annan av de egenskaper som definierar Villamartin. Den mest kända sportspraxis på denna plats är golf. Du kan bo nära en av de bästa golfbanorna i Spanien.


Detta och mycket mer väntar dig med våra fastigheter i Villamartin

Dessa fördelar och många andra väntar dig med våra fastigheter i Villamartin. Om du tänker seriöst om att köpa ett hem här, tveka inte att kontakta oss.

Vi har tre kontor, en i Ciudad Quesada, en annan i El Raso (Guardamar del Segura) och en annan i Villamartin. Om du vill kontakta ett av dessa kontor kan du hitta oss på:

  • Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada / (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 / info@petrahonig.com - Ciudad Quesada
  • Euro-Terra köpcentrum, Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 / (+34) 966 716 019 - El Raso
  • Avda. De las Brisas 6, Local 26 / (+34) 966 764 003 - Villamartin
18 Dez 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp