Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheterna till salu i Villamartin som du inte får missa för nästa år: med terrass, pool och vacker trädgård

Fastigheterna till salu i Villamartin som du inte får missa för nästa år: med terrass, pool och vacker trädgård

Om ett av dina syften för 2021 är att ta hand om din livsstil och omge dig med säkra platser kommer du att vara intresserad av att känna till den här fantastiska listan över fastigheter till salu i Villamartín som Petra Hönig har förberett för dig. Om du ska flytta till ett av de soligaste områdena i världen, som den underbara Costa Blanca South, gör det med stil.

Se till att ditt nya hem har de funktioner du alltid har tänkt dig: modern inredning, perfekt läge, gott om uteplatser, bra layout etc. På Petra Hönig har vi valt ut en mängd bostäder till salu i VIllamartín som uppfyller alla behov :

  • Vyer av dess fantastiska golfbana (Villamartín Golf) och / eller Medelhavsträden
  • Rymliga terrasser med utsikt över områdets gröna områden
  • Privata / gemensamma pooler omgivna av en charmig trädgård
  • Nära de stora stränderna och vikarna i Orihuela Costa, kommunen med flest blå flaggor
  • Rymliga och ljusa rum
  • Modern infrastruktur och orörd inredning
  • Utrustade amerikanska kök


Lär dig mer om fördelarna med att bo i våra fastigheter till salu i Villamartín

En resa till våra fastigheter till salu i Villamartín gör att du kan ladda batterierna och lindra din stress. Fler och fler utländska familjer och spanjorer själva riktar sig mot Villamartín, en kommun som erbjuder sol, strand, golf och en utsökt medelhavsdiet.

I en liknande miljö, lika lugn och äventyrlig, kan du hitta ett trevligt hus där du gärna kan leva en otrolig sommarlov eller en långvarig avslappnad vistelse. På Petra Hönig ger vi dig tillgång till en mängd moderna hus med öppna ytor för naturen som du kommer att brinna för. För att se dem noggrant måste du bara gå in på vår webbplats och filtrera dina önskade smak: läge, typ av fastighet, antal rum etc.

Om du väljer Villamartín som nästa destination, förutom dess magnifika klimat och oslagbara atmosfär, kommer du att kunna njuta av fantastiska modeller av bostäder, både för återförsäljning och nybyggnad. I synnerhet kommer du att älska att upptäcka:

  • Lyxvillor nära golfen
  • Oberoende villor med pool och trädgård
  • Moderna radhus med rymliga solterrasser
  • Urbaniseringar med simbassänger och omgivna av gröna utrymmen


Dröm stort och du kommer att tänka på våra fastigheter till salu i Villamartín

Om du undrar var du kan hitta de bästa fastigheterna till salu i Villamartín, på vår webbplats kan du inspireras av vackra stugor med pooler, trädgårdar och stora terrasser med utsikt över landskapet. Ett exempel på detta är denna fantastiska villa med privat pool i Villamartín. Vi inbjuder dig att komma åt dess interiörer och exteriörer genom sina tydliga fotografier.

Om du är intresserad av att köpa en fastighet i Villamartín, Torrevieja, Ciudad Quesada eller någon annanstans på södra Costa Blanca, berätta för oss så att vi kan hjälpa dig. Du kan besöka oss på Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales, ring oss på (0044) 73 84 395 902 eller skriv ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com.

25 Nov 2020
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp