Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Har du sett alla villor till salu i La Marquesa Golf som du kan njuta av på PETRA HÖNIG? Hitta din plats för avkoppling här

Villa till salu i La Marquesa Golf

Om du letar efter en fastighet i Ciudad Quesada nära den populära golfbanan har du i PETRA HÖNIG obegränsad tillgång till en stor lista med villor till salu i La Marquesa Golf, både återförsäljning och nybyggnation, där du kan kombinera den bästa vilan under solen med sport, turism och fritidsaktiviteter . Att bo i detta trevliga samhälle är en lyx, särskilt om du gillar golf och det spanska klimatet.

La Marquesa Golf är namnet på den historiska golfbanan i Ciudad Quesada och är en av de mest eftertraktade byggnaderna för europeiska golfspelare på södra Costa Blanca (Alicante). Bostadsområdet som omger den spektakulära gröna "green" domineras av charmiga parhus med rymliga och soliga terrasser, pool, trädgårdar och ljusa interiörer som kommer att få dig att bli förälskad. Du kommer att älska att upptäcka vad som döljer sig bakom de traditionella vita fasaderna och de vackra blommiga balkongerna, som är så karakteristiska för det spanska Medelhavet, och se hur trevligt det är att ha en solig terrass där du kan koppla av och koppla av i tystnad.

I närheten av urbaniseringen finns det ekologiska området Lagunas de Torrevieja - La Mata, ett unikt naturfenomen i Europa . En plats att njuta av, fotografera och resa på de soligaste dagarna. Om du bestämmer dig för att komma till Ciudad Quesada för att tillbringa en säsong, sätt denna magiska plats på din lista över "saker att göra i Ciudad Quesada".


Dra dig tillbaka till en av våra villor till salu i La Marquesa Golf och njut av din favoritaktivitet varje dag

Kan du tänka dig att gå några steg och plantera dig på en fantastisk golfbana? I våra villor till salu i La Marquesa Golf kan du göra det möjligt. Vi har sammanställt en komplett och varierad katalog av fastigheter nära de bästa golfbanorna på Costa Blanca, stränderna och fritidsaktiviteter : köpcentrum, butiker, restauranger, barer, strandbarer, paddeltennisbanor ...

Om du planerar att flytta till Ciudad Quesada från utlandet kommer du att vara intresserad av att veta att detta lugna golfområde är anslutet, via motorvägen A - 7, till flygplatsen Alicante - Elche . Du kommer att få en bekväm resa till din nya bostad i Spanien. Endast 30 minuter skiljer flygplatsen från kommunen. Alla dessa bekvämligheter och många fler har fått många internationella köpare att bosätta sig i detta väl mottagna samhälle, oavsett varifrån du kommer.


Kontakta PETRA HÖNIG för att personligen se våra villor till salu i La Marquesa Golf

Visste du att våra fastighetsmäklare i Ciudad Quesada kan hjälpa dig att hitta de mest lämpliga villorna till salu i La Marquesa Golf för din semester eller ditt boende? Om du planerar ett nytt liv på Costa Blanca för att njuta av klimatet, gastronomin och fritiden som du förtjänar är vi här för att hjälpa dig .

Nu kan du besöka oss på vårt nya kontor i området La Marquesa Golf för att fråga oss om våra bästa fastigheter och för övrigt se miljön och omgivningarna som omger dem. Tack vare vårt privilegierade läge på kartan, mitt i golfbanan i Ciudad Quesada, kommer det att vara mycket lätt för dig att hitta oss: Calle Quesada Ballester 105 Urb. Ciudad Quesada 0317 Rojales .

Om du kontaktar oss från utlandet kan du ringa oss på 0034 966 718 006 eller skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com . På andra sidan linjen väntar en av våra fastighetsmäklare på dig för att prata och lösa eventuella frågor.

20 Dez 2021
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp