Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vill du tillbringa din sommarsemester på en lugn golfanläggning på Costa Blanca? De här husen till salu i La Marquesa Golf är en säker hit

Hus till salu i La Marquesa Golf

Att lämna huset en morgon i strålande sol, gå några steg och kliva in på en grön yta på en historisk golfbana. Detta är en av de drömmar som du kan uppfylla i våra hus till salu i La Marquesa Golf, i Ciudad Quesada. Denna kosmopolitiska urbanisering är populärt känd för sitt livliga fritidsliv under hela året . Detta är vad dess spännande klimat tillåter, med klar himmel och mer än trehundra soldagar.

Golf är den kungliga sporten på Costa Blanca och Ciudad Quesada ett av nervcentren . Kvalitet, tradition och natur förenas i La Marquesa Golf, den 18-håls par 71-bana som omger denna vackra anläggning, för att erbjuda alla dess besökare en unik spelupplevelse. En inspirerande plats att spela golf på, med innovationer och förbättringar i banans utformning som till exempel repliken av det 17:e hålet i Sawgrass , ett av de mytiska hålen i golfvärlden, med ursprung i Florida. Denna senaste förändring har väckt nyfikenhet bland dess äldre medlemmar och nya medlemmar som drömmer om att göra ett Hole in One på den berömda ön som omger detta ikoniska hål.

Man behöver inte vara golfproffs för att uppskatta den råa, naturliga skönheten på denna plats . Banan erbjuder olika vägar för alla spelare, från amatörer till de mest erfarna. Den bästa planen för att tillbringa tid med familj och vänner . Du kommer att kunna dela trevliga sportdagar med dina nya grannar på en av de golfbanor med mest historia i provinsen Alicante eller kanske föredrar du att ta det på större allvar och anmäla dig till de årliga turneringarna och tävlingarna. Hur som helst hittar alla ett utrymme för rekreation och nöje bland dess stora grönområden.


3 exklusiva hus till salu i La Marquesa Golf för att spela golf utan gränser

Förträng inte din önskan att spela golf och bo nära den berömda golfbanan i Ciudad Quesada i våra hus till salu i La Marquesa Golf. Du kan börja en vacker historia i en av dessa charmiga medelhavsvillor under den blå himlen och den strålande solen.

På PETRA HÖNIG vet vi mycket väl hur vi ska tillfredsställa behoven hos dem som älskar golf och det vackra Medelhavslivet. Om du är en av dem får du inte missa dessa 3 exklusiva fastigheter till salu i La Marquesa Golf , i golfens hjärta på Costa Blanca:

Fristående hus med gästlägenhet och solarium

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22386/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/

Renoverad villa med privat pool

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22532/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/

Rymlig parvilla med utsikt från solarium och gemensam pool.

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22291/tomannsbolig/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/


Är du intresserad av att köpa ett av våra hus till salu i La Marquesa Golf? Berätta dina önskemål och se allt som våra fastighetsmäklare kan erbjuda dig

En promenad genom omgivningarna och interiören i våra hus till salu i La Marquesa Golf räcker för att veta vilket som är ditt speciella hem. På PETRA HÖNIG följer vi med dig på denna vackra rundtur och erbjuder dig en guide om området, fastigheterna och marknadsläget .

Vi har hängt upp skylten "SOLD" vid ett flertal tillfällen hittills i år och bevittnat den tillfredsställelse som det innebär att bo på en så underbar plats som La Marquesa Golf . Om du vill vara den nästa som får njuta av en exklusiv fastighet bara ett stenkast från golfbanan och Costa Blancas stränder, kontakta oss innan bostäderna med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris flyger av marknaden:

Telefon: +34 966 718 006

E-post: info@petrahonig.com

Nu kan du besöka oss på vårt nya kontor som ligger i samma område som La Marquesa Golf , på Calle Quesada Ballester 105 Urb. Ciudad Quesada 0317 Rojales.

21 Jan 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp