Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Drömmer du om att bo i ett vackert bostadsområde omgivet av natur och nära havet? Då kommer du att älska våra fastigheter till salu i El Raso

Fastigheter till salu i El Raso

Om du letar efter ett hörn på södra Costa Blanca där du kan koppla av och leva en hälsosam livsstil, uppfyller våra soliga fastigheter till salu i El Raso dina önskemål. Beläget intill Laguna Salada de La Mata och mycket nära de paradisiska stränderna i Guardamar del Segura , utmärker sig urbaniseringen El Raso för sitt vänliga och utvalda grannskap.

El Raso har ett exceptionellt läge, intill Laguna de La Mata , en idyllisk naturmiljö som du kommer att älska att besöka vandring eller cykling med din familj. Det är en perfekt plats för foto- och naturentusiaster, eftersom de kommer att kunna observera fåglar i frihet.

I detta eleganta befolkningscentrum med breda anlagda avenyer och låga enfamiljshus hittar du all kommersiell utrustning och tjänster som du behöver för att leva bekvämt:

  • Här finns stormarknader, grönsakshandlare, tobaksaffärer, apotek...
  • Euro-Terra Shopping Center
  • Restauranger och barer
  • Etc.

Dessutom, om du bor i urbaniseringen El Raso, i dess omgivningar hittar du:

  • Elitklubben La Marquesa Golf Club , 3 km.
  • Turiststränderna Guardamar och La Mata , 4 km bort.
  • Populär veckomarknad utomhus på landsbygden i Guardamar del Segura.


I våra soliga fastigheter till salu i El Raso kommer du att leva den livsstil du alltid har velat ha

PETRA HÖNIG har till ditt förfogande ett intressant urval av fastigheter till salu i El Raso. Du kommer att älska den mysiga miljön i våra hus, där du kan bo lugnt eller njuta av din semester när som helst på året.

Bland våra nybyggda och återförsäljda hus , hittar du charmiga parhus, radhus och chalets med traditionell design som har byggts med material av högsta kvalitet.

Våra hus är möblerade och har vitvaror i köket. De är redo att flytta in. De har vackra tomter med trädgårdsområden där du kommer att älska att koppla av medan du solar . Föreställ dig att du i vår delar en rolig grillfest med dina vänner i trädgården i ditt nya hem i Spanien.


Om du letar efter fastigheter till salu i El Raso, besök oss på vårt kontor i Euro-Terra shoppingcenter

Är du på semester på Costa Blanca och vill besöka fastigheter till salu i El Raso? PETRA HÖNIG gör det enkelt för dig. Vi har en fastighetsbyrå i samma urbanisering El Raso.

Våra fastighetsmäklare talar ditt språk flytande och erbjuder dig ett vänligt och nära bemötande. Du kommer att bli överraskad av det antal tjänster som vi erbjuder dig så att köpet av fastigheter till salu i El Raso blir bekvämt och enkelt.

Vi vill gärna att du besöker oss på något av våra tre kontor som ligger i de mest strategiska områdena på södra Costa Blanca:

SATINKONTORET:

Euro-Terra Shopping Center. Plaza de La Figuera, 1 - Lokal 7

03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

QUESADA-KONTORET:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 96 718 006 |(0044) 73 84 395 902

MARQUISE-KONTORET:

Calle Quesada Ballester, 105

Urb. Ciudad Quesada - 03170 (Rojales)

Telefon: +34 965 326 218

6 Apr 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp