Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

3 fastigheter till salu i La Mata som kan intressera dig i sommar

Fastigheter till salu i La Mata

Letar du efter ett sommarhus på Costa Blanca för att njuta av sol, strand och fritid? Vi erbjuder dig 3 fantastiska fastigheter till salu i La Mata, Torrevieja, där du kan tillbringa dina bästa sommarsäsonger, eller kanske där du kan bo året runt under den strålande Medelhavssolen.

På Petra Hönig har vi valt ut de bästa möjligheterna på marknaden . Bland de många hus till salu i La Mata som du kan hitta tillgängliga, kommer dessa 3 bostäder att få dig att bli förälskad och när du upptäcker dem kommer du att förstå varför. Var försiktig för du har fortfarande tid att tillbringa sommaren i ett av dem i år.Lägenhet i urbanisering med pool, trädgårdsområden och hiss.


  • Lägenhet i urbanisering med pool, trädgårdsområden och hiss

Den här lägenheten är underbar. Den ligger i en vacker urbanisering med en gemensam pool och vackra trädgårdar, bara 50 meter från den vackra sandstranden La Mata! Du kan gå till stranden för att njuta av avkopplande promenader, sola eller sitta på en av de populära strandbarerna.

Huset har 80 m2 brett fördelat på ett ljust vardagsrum/matsal, ett oberoende utrustat kök, 2 sovrum (ett huvud- och ett dubbelrum) och 1 komplett badrum . Huset är möblerat och redo att flytta in.

Men vad du kommer att gilla mest om denna lägenhet kommer att vara dess stora 15 m2 terrass med otrolig utsikt över Medelhavet och naturen . Dessutom ingår i priset ett stort dubbelgarage med tillräckligt med utrymme för två fordon och för att lagra föremål, även som ett förråd .

Länk till fastigheten: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22925/lagenhet/resales/spanien/la-mata/la-mata/


  • Bungalow bredvid Pinada de La Mata med privat veranda och gemensam pool.

Om du älskar de typiska medelhavsbungalows med sina soliga terrasser och vackra blommor är denna bungalow något för dig. Den tillhör en charmig privat urbanisering med en gemensam pool, trädgårdar och utsikt över Pinada de La Mata . En lugn och idealisk miljö att bo i, och mycket bra förbindelser till stadens centrum och alla nödvändiga tjänster.

Dess största charm är dess 2 privata verandor , en främre på 20 m2 med utsikt över den symboliska Pinada de La Mata och en annan bakre på 10 m2, från vilken du kan titta på den gemensamma poolen. Huset, med 85 m2, är fördelat på:

  • Huvudvåning: vardagsrum, 2 sovrum, 1 badrum och separat kök.
  • Källarvåning : ombyggd till en studio med badrum och några apparater.

Huset levereras fullt möblerat och utrustat . I priset ingår också ett garage och förråd .

Länk till fastigheten: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22913/bungalow/resales/spanien/la-mata/la-mata/


  • Modernt radhus några meter från stranden i La Mata

Om du letar efter ett modernare hus för att tillbringa sommaren eller bo på Costa Blanca har vi hittat denna utmärkta strandfastighet för dig. Det är ett vackert radhus i två våningar med 4 sovrum och 4 badrum i ett lugnt och exklusivt område i La Mata, bara 300 meter från stranden och mycket nära naturparken Las Lagunas de la Mata .

Dess exteriörer inbjuder till promenader och till att njuta av omgivningarna. Dessutom drar huset nytta av en gemensam pool och stora områden för lugnt solbadande . Bostadsområdet har alla närliggande tjänster och ett brett utbud av underhållning .

Länk till fastigheten: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/170/rekkehus/resales/spanien/la-mata/la-mata/


Är du intresserad av en av dessa fastigheter till salu i La Mata? Begär mer information från Petra Hönig

Om du har sett i en av dessa fastigheter till salu i La Mata din perfekta möjlighet att flytta till Costa Blanca och njuta av dess livsstil , kontakta Petra Hönig för bättre information och för att försäkra dig om att det är huset du letade efter.

Du kan kontakta oss på något av våra kontor:

KONTOR PÅ VÅRA KONTOR PÅ VÅRA KONTOR.

Euro-Terra Shopping Center. Plaza de La Figuera, 1 - Lokal 7

03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

OSTKONTOR

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 96 718 006 | (0044) 73 84 395 902

MARQUISE-KONTORET

Calle Quesada Ballester, 105

Urb. Ciudad Quesada - 03170 (Rojales)

Telefon: +34 965 326 218

Bildgalleri

26 Mai 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp