Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ta en titt på denna fantastiska villa till salu i Ciudad Quesada och hitta det hem du vill ha i Spanien

Ta en titt på denna fantastiska villa till salu i Ciudad Quesada och hitta det hem du vill ha i Spanien

Letar du efter ett hus i Spanien nära en golfbana? Ta en titt på denna magnifika villa till salu i Ciudad Quesada, den kommer säkert att uppfylla alla dina förväntningar.

Beläget i ett privilegierat område i elitstadiet Ciudad Quesada, från de soliga terrasserna i denna enorma villa kommer du att njuta av vacker utsikt över Lagunas Saladas de Torrevieja och La Mata , med Medelhavet vid horisonten. Det tar inte mer än 10 minuter med bil för att nå turiststränderna på Costa Blanca södra: Guardamar del Segura, La Mata, Torrevieja...

För närvarande kommer de flesta av invånarna i den vackra Ciudad Quesada ursprungligen från Storbritannien och andra länder i norra Europa. Formad av breda avenyer markerade av lyxiga enfamiljshus, i detta bostadsområde lever du på ett avslappnat och hälsosamt sätt . Ciudad Quesada är den perfekta platsen för att njuta av din semester, oavsett vilken årstid du befinner dig i, eftersom solen skiner mer än 300 dagar om året och temperaturen är mycket mild på vintern. I denna moderna urbanisering har du alla typer av tjänster: stormarknader, restauranger, hälsocentral, olika butiker, etc., är "La Marquesa" Golf Club favoritplatsen bland grannskapet.



Denna villa till salu i Ciudad Quesada är perfekt för att bo året runt och ta emot dina vänner

PETRA HÖNIG erbjuder dig denna enorma villa till salu i Ciudad Quesada där du kommer att bo bekvämt och dessutom har du tillräckligt med utrymme för att ta emot besök av din familj och dina vänner, eftersom den har en gästlägenhet som till och med har ett kök och vardagsrum.

Bland de viktigaste egenskaperna hos huset lyfter vi fram:

  • 6 sovrum och 4 badrum
  • Parkering för 4 fordon
  • En inglasad terrass
  • Luftkonditionering och centralvärme
  • Högklassiga apparater i köket

I sommar kommer du att älska att ha kul i den privata poolen och koppla av i trädgården eftersom den är lättskött och inte ger dig något arbete. Om du vill ha mer information om vår villa i Ciudad Quesada behöver du bara klicka på följande länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/22741/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/town-center/



Är du intresserad av denna villa till salu i Ciudad Quesada? Kontakta PETRA HÖNIG

Kontakta oss idag så löser vi alla dina tvivel om den villa till salu i Ciudad Quesada som vi erbjuder dig. Vårt expertteam av fastighetsmäklare talar flytande alla de språk som förekommer på vår webbplats, så de hjälper dig gärna på sitt modersmål för att besvara alla dina frågor.

Fyll i kontaktformuläret på vår webbplats eller skicka ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vi väntar på dig personligen på något av våra kontor:

QUESADA-KONTORET:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefoner: +34 966 718 006 |0044 73 84 395 902

SATINKONTORET:

C. Comercial Euro-Terra - Pza. de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

Telefon: +34 966 764 003

MARQUISE-KONTORET:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

Telefon: +34 965 326 218

Bildgalleri

18 Jul 2022
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp