Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

I denna villa till salu i Pueblo Bravo kommer alla dina drömmar att gå i uppfyllelse

I denna villa till salu i Pueblo Bravo kommer alla dina drömmar att gå i uppfyllelse

Vill du bo på en lugn plats, omgiven av natur och med ett exceptionellt klimat? Kan du föreställa dig att vakna varje morgon i ett designat hem med en privat pool och all komfort? Då är denna villa till salu i Pueblo Bravo ditt drömhem.

Pueblo Bravo: en drömbebyggelse på Costa Blanca söder

Pueblo Bravo är ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Ciudad Quesada, den internationellt erkända bebyggelsen som tillhör kommunen Rojales på Costa Blanca söder. Det är ett bostadsområde bestående av villor, chalets och bungalower som erbjuder en fridfull och familjevänlig atmosfär, perfekt för att njuta av livet.

Några fördelar med att bo i Pueblo Bravo är:

  • Klimatet: Costa Blanca söder har ett medelhavsklimat, med över 300 soliga dagar om året. Detta gör det möjligt att njuta av utomhusaktiviteter året runt, spela sport, promenera eller koppla av på terrassen.
  • Läget: Pueblo Bravo är bara 8 km från stränderna i Guardamar del Segura och Torrevieja, två av de mest populära turistdestinationerna i området. Det är också väl anslutet med väg till andra närliggande städer som Elche, Alicante eller Murcia, och till Alicantes internationella flygplats, som ligger 38 km bort.
  • Golfklubben La Marquesa: golfälskare har en av de bästa banorna i regionen, golfklubben La Marquesa, som ligger endast 3 km från Pueblo Bravo. Det är en 18-hålsbana med en varierad och rolig design som erbjuder spektakulär utsikt över landskapet.
  • Service: Pueblo Bravo har alla nödvändiga tjänster för det dagliga livet, som stormarknader, apotek, restauranger, barer, butiker, banker osv.


Villa till salu i Pueblo Bravo: ett unikt tillfälle att bo i paradiset

Om du letar efter en villa till salu i Pueblo Bravo har vi det perfekta alternativet för dig. Det är en modern chalet med privat pool. Dess stil, funktionalitet och komfort kommer att överraska dig.

Villan, som är fördelad över två våningar, har en öppen och ljus design. Den har lyxiga finish och en privat trädgård med grillplats och parkering. Den är också belägen i ett privilegierat område av Pueblo Bravo, med utsikt över naturparken med saltsjöarna La Mata och Torrevieja.

På följande länk hittar du mer information om denna villa till salu i Spanien:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/30586/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/pueblo-bravo/


Lita på Petra Hönig för att köpa denna villa till salu i Pueblo Bravo

Om du gillade denna villa till salu i Pueblo Bravo, tveka inte att kontakta oss. Vi är Petra Hönig, ett fastighetsmäklarföretag specialiserat på försäljning av egendomar på Costa Blanca söder. Våra tjänster inkluderar:

  • Personlig rådgivning
  • Helhetsförvaltning
  • Kundservice
  • Eftersäljsservice

Lita på oss, och vi kommer att hjälpa dig att hitta ditt drömhus i Spanien. Kontakta oss idag. Det kan göras via vår e-post info@petrahonig.com eller våra telefoner:

Quesada-kontor:

• Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

• (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

El Raso-kontor:

• Euro-Terra Shopping Center - Plaza de la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura

• +34 966 764 003

La Marquesa-kontor:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

(+34) 965 326 218

Vi ser fram emot att träffa dig och visa dig denna underbara villa till salu i Pueblo Bravo. Missa inte detta tillfälle och kom och besök oss.

Bildgalleri

22 Jan 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp