Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vill du sälja ett hus på Costa Blanca? Du kommer att älska dessa tips för att förbereda din fastighet för försäljning

Vill du sälja ett hus på Costa Blanca? Du kommer att älska dessa tips för att förbereda din fastighet för försäljning

Om du funderar på att sälja ett hus på Costa Blanca, har du kanske funderat på hur du kan göra det snabbt och effektivt. Costa Blanca är ett mycket populärt område för köpare, både nationellt och internationellt, som vill njuta av klimatet, stränderna och livskvaliteten. Det finns dock ett antal faktorer som påverkar köpbeslutet och som du bör ta hänsyn till om du vill få bästa möjliga pris.

Hos PETRA HÖNIG ger vi dig råd om hur du kan förbereda din egendom för att framhäva dess styrkor och göra ett gott intryck. Några av de aspekter du bör ta hand om är:

Priset. Det är avgörande att du sätter ett pris som är lämpligt för marknaden och för egenskaperna hos ditt hus. Om du begär för mycket kan du inte få erbjudanden eller missa möjligheter. Om du begär för lite kan du sälja under dess verkliga värde.

Dokumentationen. Innan du sätter ditt hus till försäljning måste du se till att du har all dokumentation i ordning och uppdaterad. Detta inkluderar fastighetstiteln, energicertifikatet, kvittot för fastighetsskatten (IBI), intyg från bostadsrättsföreningen, osv.

Rengöring och ordning. Det verkar självklart, men det är inte alltid fallet. Ett rent och prydligt hus ger en känsla av rymd, ljus och komfort. Å andra sidan kan ett smutsigt och rörigt hus skapa avvisning och misstro. Ta bort personliga föremål, onödig skräp och element som kan distrahera uppmärksamheten. Låt bara det väsentliga vara kvar och se till att allt är på sin plats.

Dekorationen och stilen. En annan faktor som kan göra skillnad vid försäljning av en egendom är dekorationen och stilen. Genom att göra några enkla och prisvärda ändringar kan du förbättra husets utseende. Målet är att skapa en mysig, fräsch och modern atmosfär som passar de flesta köpare.


Hur kan Petra Hönig hjälpa dig att sälja ett hus på Costa Blanca?

Om du vill sälja ett hus på Costa Blanca framgångsrikt är en av de bästa alternativen att få hjälp av Petra Hönig. Vi är en fastighetsbyrå med lång erfarenhet inom branschen. Hos Petra Hönig är vi experter på tekniken med "Home Staging", vilket innebär att vi förbereder och inreder en egendom så att den säljer sig så snabbt som möjligt och till bästa pris. Vi erbjuder dig en personlig och professionell service som inkluderar:

• En gratis värdering av ditt hus, baserat på en marknadsundersökning och egenskaperna hos din egendom.

• Omfattande rådgivning om hur du kan förbättra egendomens utseende genom att tillämpa principerna för "Home Staging".

• En bred och effektiv marknadsföring av egendomen genom vår webbplats, sociala medier, fastighetsportaler, skyltar osv. Vi kommer att nå tusentals potentiella köpare, både nationellt och internationellt, som är intresserade av Costa Blanca.

• En professionell och transparent hantering av hela försäljningsprocessen. Vi tar hand om alla nödvändiga procedurer och dokument.


Varför lita på Petra Hönig för att sälja ett hus på Costa Blanca?

Hos Petra Hönig har vi ett gott rykte på fastighetsmarknaden på Costa Blanca. Vi har ett team av kvalificerade och flerspråkiga professionella, som kommer att betjäna dig med närhet och vänlighet. Om du vill sälja ett hus på Costa Blanca, är vårt mål att det ska ske snabbt, enkelt och lönsamt, och att du ska vara nöjd med vår service. Därför erbjuder vi dig följande:

• Personlig och anpassad uppmärksamhet för dina behov.

• En stor kundportfölj, både nationellt och internationellt.

• En garanti för kvalitet och säkerhet. Vi kommer att ge dig råd om alla juridiska, skattemässiga och tekniska aspekter av försäljningen och försvara dina intressen när som helst.

Kort sagt, om du vill sälja ett hus på Costa Blanca, tveka inte att lita på Petra Hönig. Vi är tillgängliga för dig på följande sätt:

• E-POST: info@petrahonig.com

• Kontor i Quesada:

  • Avda. de las Naciones, 18 A eller Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
  • (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

• Kontor i El Raso:

  • Euro-Terra köpcentrum eller Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura
  • +34 966 764 003

• Kontor i La Marquesa:

  • Quesada Ballester Street, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
  • (+34) 965 326 218
13 Feb 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp