Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Om du vill bo på Costa Blanca kommer denna eleganta villa till salu i Ciudad Quesada att förtrolla dig

Om du vill bo på Costa Blanca kommer denna eleganta villa till salu i Ciudad Quesada att förtrolla dig

Kan du föreställa dig att bo på en plats där solen nästan skiner året runt, med en privilegierad naturmiljö, en golfbana, fina sandstränder, ett varierat utbud av fritidsaktiviteter och tjänster samt en välkomnande och internationell gemenskap? Ja, sluta föreställa dig och förverkliga din dröm i denna villa till salu i Ciudad Quesada, en av de mest eftertraktade urbaniseringarna på Costa Blanca South.

Vad gör Ciudad Quesada så speciell?

Ciudad Quesada är en urbanisering belägen i kommunen Rojales, ungefär 40 km från Alicante flygplats. Den grundades på sjuttiotalet av entreprenören Justo Quesada, som hade visionen att skapa en bostadsstad med alla tjänster och bekvämligheter för dess invånare. Idag har Ciudad Quesada över 15 000 invånare, varav mer än hälften är utlänningar, främst från Storbritannien, Tyskland, Norge, Sverige, Nederländerna...

Ciudad Quesada har många fördelar som gör det till en idealisk plats att bo på. Några av dem är:

  • Utmärkt klimat, vilket gör att du kan njuta av utomhusaktiviteter året runt.
  • Privilegierad naturmiljö: Med utsikt över naturparken Lagunas de La Mata och Torrevieja, där du kan observera flamingos och andra fåglar, samt vandra och cykla. Dessutom ligger Ciudad Quesada mycket nära några av de bästa stränderna på Costa Blanca.
  • Golfbana: La Marquesa Golf Club passar spelare på alla nivåer.
  • Varierat utbud av fritidsaktiviteter och tjänster: Här hittar du allt du behöver för att bo bekvämt, utan att behöva resa till andra platser.
  • Välkomnande internationell gemenskap: Multikulturell urbanisering, där människor från över 80 länder lever tillsammans. Det är en plats där du lätt kan skaffa vänner och njuta av livet.


Hur är villan till salu i Ciudad Quesada som Petra Hönig erbjuder dig?

Vi presenterar dig för denna villa till salu i Ciudad Quesada, ett lyxigt, modernt och elegant hem. Villan har en rymlig och mysig vardagsrum-matsal med öppen spis och stora fönster som ger tillgång till poolen och den lättskötta trädgården. Den har fyra rymliga och ljusa sovrum med inbyggda garderober. Badrummen är inredda i en minimalistisk stil och med högkvalitativa material. Dessutom har den ett öppet kök mot vardagsrummet med en modern och funktionell design, utrustat med .

Under följande länk hittar du en stor fotogalleri av denna lyxiga villa till salu i modern stil, samt en video av fastigheten: https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/30924/villa/resales/spanien/ciudad-quesada/town-center/


Varför lita på Petra Hönig för att köpa denna villa till salu i Ciudad Quesada?

Om du gillade villan till salu i Ciudad Quesada som vi har presenterat för dig, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att ordna en visning. Hos Petra Hönig erbjuder vi dig:

Lita på Petra Hönig, och vi hjälper dig att köpa din villa till salu i Ciudad Quesada på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. Missa inte denna chans, och kontakta oss idag.

  • o Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
  • (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902
  • El Raso-kontor:
  • Euro-Terra Shopping Center - Plaza de la Figuera 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura.
  • +34 966 764 003
  • La Marquesa-kontor:
    • Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
    • (+34) 965 326 218
21 Feb 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp