Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Letar du efter en idealisk reträtt i Spanien? Investera i lycka med denna bungalow till salu i Ciudad Quesada

Letar du efter en idealisk reträtt i Spanien? Investera i lycka med denna bungalow till salu i Ciudad Quesada

Att bo i Ciudad Quesada är synonymt med livskvalitet. Tänk dig att vakna varje morgon till strålande medelhavssol och ha privilegiet att vara bara några minuter från La Marquesa Golfbana, ett paradis för golfentusiaster. Närheten till Guardamar del Seguras stränder bjuder in dig att njuta av havet och sanden när du vill.

Ciudad Quesada: En Privilegierad Enklav

Ciudad Quesada är en livlig och kosmopolitisk urbanisering tillhörande staden Rojales, på Costa Blancas södra del. Med över 13 000 invånare har det blivit en favoritdestination för de som söker en avslappnad livsstil. De flesta av dess invånare är utlänningar, främst av engelsk härkomst, vilket skapar ett välkomnande och mångkulturellt internationellt samhälle.

En Naturlig Miljö med Förstklassiga Tjänster

Urbaniseringen är noggrant utformad och erbjuder väl underhållna landskap och fantastisk utsikt. Omgiven av apelsin- och citronlundar, och med Torreviejas saltslätter som bakgrund är Ciudad Quesada en plats där natur och komfort möts. Dessutom har den ett brett utbud av tjänster, inklusive butiker, barer och restauranger med olika internationella kök.

Aktiviteter och Fritidsaktiviteter för Alla

För golfentusiaster ger Ciudad Quesada tillgång till La Marquesa Golfbana, medan strandälskare kommer att hitta de prisbelönta stränderna i Guardamar del Segura bara en kort bilresa bort. Dessutom har urbaniseringen sitt eget vattenland, vilket lägger till unika attraktioner i området.


Upptäck Underverken med att Bo i Denna Bungalow till Salu i Ciudad Quesada

Denna bungalow till salu i Ciudad Quesada sticker ut med sin ljusstyrka och traditionella medelhavsstil. Det är den perfekta platsen att börja ett nytt kapitel i ditt liv i Spanien. Den har ett stort vardagsrum med öppet kök. På dess soliga tomt kommer du att älska att ordna grillkvällar med vänner, och dess imponerande gemensamma pool är perfekt för att lära känna dina nya grannar.

Belägen endast 7 km från stranden och 2 km från golfbanan, är denna bungalow en pärla belägen i Residencial Doña Pepa, en av de mest populära i Ciudad Quesada.

För mer information om denna egendom till salu i Doña Pepa, besök följande länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/31490/bungalow/resales/spanien/ciudad-quesada/dona-pepa/


PETRA HÖNIG: Din Allierade vid Köp av Denna Bungalow till Salu i Ciudad Quesada

På PETRA HÖNIG gör vår erfarenhet och kundservice oss till ditt bästa alternativ för att hitta ditt drömhem. Om du besöker denna bungalow till salu i Ciudad Quesada kommer du att hitta ditt idealiska hem.

Dessutom åtar vi oss på PETRA HÖNIG att underlätta alla procedurer så att din enda oro är att njuta av ditt nya hem. Vi erbjuder en komplett och personlig service, och ser till att du hittar precis vad du letar efter. Lita på oss! Och för att påbörja ditt äventyr i Spanien, kontakta oss:

E-POST: info@petrahonig.com

Quesada Kontor: Avda. de las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales - (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902.

El Raso Kontor: Centro Comercial Euro-Terra, Plaza de la Figuera 1- Lokal 7, 03140 Guardamar del Segura - +34 966 764 003.

La Marquesa Kontor: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales - (+34) 965 326 218.

Ditt nya liv väntar på dig i denna bungalow till salu i Ciudad Quesada!

18 Apr 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp