Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Upptäck premiumtjänsterna som erbjuds av PETRA HÖNIG, din fastighetsmäklare i Costa Blanca

Upptäck premiumtjänsterna som erbjuds av PETRA HÖNIG, din fastighetsmäklare i Costa Blanca

Att hitta ditt drömhem blir mycket enkelt med hjälp av vår fastighetsmäklare på Costa Blanca. PETRA HÖNIG erbjuder unika fördelar som kommer att underlätta processen med att köpa och sälja ditt hem i Spanien. Dessutom är vi specialiserade på internationella kunder: Vi förstår dina behov och talar ditt språk.

Hos PETRA HÖNIG är vi stolta över att erbjuda en komplett och personlig fastighetsupplevelse. Vårt åtagande är att tillhandahålla enastående service som sträcker sig bortom enbart köp eller försäljning av fastigheter. Här presenterar vi vårt utbud av tjänster:

  • Fastighetsval: Vår katalog sträcker sig från moderna lägenheter till lyxiga villor, mysiga lantställen och praktiska kommersiella lokaler. Vi anpassar oss efter dina preferenser och budget, och säkerställer ett erbjudande som uppfyller dina förväntningar. Vi har också exklusiva fastigheter som du endast hittar hos PETRA HÖNIG, vilket garanterar ett unikt och differentierat urval.
  • Personlig rådgivning: Vi förstår att varje kund är unik. Därför erbjuder vi personlig rådgivning för att vägleda dig i valet av din drömfastighet, med hänsyn till dina specifika smaker och behov.
  • Dokumenthantering: Vi tar hand om all nödvändig dokumentation för transaktionen, så din enda oro är att njuta av ditt nya hem.
  • Efterförsäljningstjänster: När köpet är genomfört fortsätter vi att vara vid din sida. Vi erbjuder fastighetsunderhållstjänster, inklusive trädgårdsarbete och poolskötsel, för att säkerställa att ditt hem alltid är perfekt.
  • Försäljning av din fastighet: Om du vill sälja ditt hus på Costa Blanca, erbjuder vi det bästa stödet och synligheten på marknaden, vilket säkerställer en effektiv och fördelaktig försäljning.
  • Juridisk och skattemässig support: Våra experter ger dig råd om alla juridiska och skattemässiga aspekter relaterade till köp eller försäljning av din fastighet, inklusive skatter och lokala regler.
  • Översättningar och redovisning: Vi underlättar översättningstjänster så att det inte finns några språkbarriärer i dina transaktioner, och vi hjälper dig med den ekonomiska och skattemässiga hanteringen av din fastighet.
  • Försäkring: Vi ger råd om att teckna försäkring för ditt hem, bil och hälsa, vilket säkerställer din och din familjs sinnesfrid.
  • Extra tjänster: Vi erbjuder ett brett utbud av ytterligare tjänster, såsom renoveringsarbete eller bokningar på de bästa golfbanorna i regionen, för att göra din upplevelse på Costa Blanca oförglömlig.

Dessa tjänster är utformade för att erbjuda en problemfri köpupplevelse och säkerställa att alla aspekter av transaktionen hanteras med professionalism och uppmärksamhet på detaljer.


PETRA HÖNIG: Fastighetsmäklaren på Costa Blanca Som Du Behöver För Att Hitta Ditt Drömhem

Om du letar efter fastigheter på Costa Blanca erbjuder PETRA HÖNIG ett urval av exklusiva fastigheter, nyproduktion eller andrahandsförsäljning som passar dina drömmar. Från vår varierade portfölj av bostäder till salu vill vi framhäva följande:

  • Luxuösa villor: Utrymmen som kombinerar komfort och design.
  • Lägenheter med havsutsikt: Vakna upp varje dag till den blå horisonten.
  • Bungalower bredvid golfbanor: För de som är passionerade för denna sport.
  • Landhus: Hitta lugnet i naturen.

Om du letar efter radhus, taklägenheter, bungalower, kommersiella lokaler, tomter, parhus… är vårt fastighetsmäklarkontor på Costa Blanca det bästa valet för dig. Vi har fastigheter på de mest efterfrågade platserna.


Vi Är Fastighetsmäklaren På Costa Blanca Som Erbjuder Engagemang Och Erfarenhet

På PETRA HÖNIG är din tillfredsställelse vår prioritet. Vi bjuder in dig att upptäcka allt vi kan göra för dig. Vår fastighetsmäklare på Costa Blanca är mer än bara en tjänst; det är ett löfte om kvalitet, närhet och professionell behandling.

Kontakta PETRA HÖNIG, fastighetsmäklaren på Costa Blanca som kommer att hjälpa dig att hitta ditt drömhem. För mer information:

  • oQuesada: Avda. de las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales. Tel: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902
  • oEl Raso: Centro Comercial Euro-Terra, Plaza de la Figuera 1- Local 7, 03140 Guardamar del Segura. Tel: +34 966 764 003
  • oLa Marquesa: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales. Tel: (+34) 965 326 218
24 Apr 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp