Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Los Balcones Torrevieja Fastigheter till salu

Los Balcones Torrevieja Fastigheter till salu

7 tips för att köpa fastighet på Costa Blanca 2017

Även bostadsmarknaden har förbättrats avsevärt under de senaste två åren, innan du går att köpa det rekommenderas att du överväga dessa 7 tips.

2017 presenteras som en bra tid att investera eftersom priset på bostäder har bottnat i Spanien, särskilt i stora städer och i kustområden. I den här artikeln ger vi dig 7 tips för att inte misslyckas.

1. Välj hus med större kapacitet att uppskatta.

Även om fastigheten inte kommer att fördela investeringarna bör analysera befintliga tillväxtutsikter i de olika områden som vi är intresserade av att köpa. Det kommer att bli mer dynamiska områden där värdet på våra hus växer mer på kortare tid.

2. Välj det bästa inteckning som erbjuder marknaden.

Den nuet erbjuder mycket gynnsamma inteckning villkor för köparen. Bör studera de olika alternativen noga för att välja det bästa för oss.

3. Den månatliga utbetalningen av din inteckning får inte överstiga 30% av din nettoinkomst.

Ett av de största problemen i fastighetsbubblan var att bostadsköpare ofta lånat över sina tillgångar. För att undvika detta, bör du försöka att månatliga amorteringar i ditt hem inte överstiger 30% av din inkomst.

4. Välj vilken typ av bostäder som bäst passar dig.

Om du investerar du kan enas om att en begagnade bostäder reform, att hyra. Men om du planerar att bo i det kan kompensera du tittar på ett nytt hem. Priserna för denna typ av bostäder är inte längre lika högt som under fastighetsbubblan, och köpa utanför planen kan garantera betala mycket mindre.

5. Läget är nyckeln när man köper.

Vare sig det är att leva, att hyra, faktorer såsom förekomsten av kollektivtrafiken, grönområden, närhet till affärer och skolor håller alltid uppåt din investering.

6. beräkna kostnaderna för de boende.

Om dessa är för höga, eller delas mellan ett fåtal grannar, du drabbas av en månatlig betalning som kommer att öka avsevärt investeringar eller bli mindre lönsam.

7. Inte stressa beslutet. Allt i sin tid.

Så viktigt är objektivt vet marknaden innan beslut fattas, som en snabb reaktion när tillfälle ges. Rusar, eller chansen, kommer att förstöra en bra investeringsmöjlighet.

Petra Hönig erbjuder i Los Balcones, Torrevieja, bostäder till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Los Balcones, Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

12 Mär 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp