Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Dona Pepa Fastigheter till salu

Dona Pepa Fastigheter till salu

Huset prishöjningar i euroområdet i den snabbaste takten på 10 år

I fallet med Spanien, priset på bostäder ökade med 0,3% under det fjärde kvartalet jämfört med de föregående tre månaderna, medan jämfört med föregående år var ökningen 4,4%.

Priset på bostäder i euroområdet upplevt under det fjärde kvartalet 2016 en ökning med 4,1% jämfört med samma period föregående år, vilket motsvarar den största årliga ökningen sedan tredje kvartalet 2007, enligt uppgifter från Eurostat .

Jämfört med de föregående tre månaderna, bostadspriserna i euroområdet ökade med 0,8%, en halv procentenhet lägre än under det tredje kvartalet.

I hela Europeiska unionen (EU), priserna ökade med 0,8% jämfört med de föregående tre månaderna, när de hade stigit 1,4%, medan på årsbasis var ökningen 4,7%, den största ökningen i nio år.

Bland de länder för vilka uppgifter finns tillgängliga, den största årliga ökningen av priserna motsvarade Tjeckien (11%), Ungern (9,7%) och Litauen (9,5%), medan den svagaste utvecklingen observerades i Italien (0 , 1%), Finland (1%) och Frankrike (1,9%).

Petra Hönig tar dig i Doña Pepa bostäder till salu.

Om du också ta drömmer om en fastighet i Medelhavet, kontakta Petra Hönig tid. Vi är stolta över den avslappnade sätt vi behandlar våra kunder när de kommer till oss söker fastigheter råd. Vår professionella personal garanterar en fullständig kunskap om allt du behöver under kassaprocessen, och även senare, om så önskas.

7 Apr 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp