Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Varför är det en bra idé att köpa detta parhus till salu i La Marquesa Golf?

Parhus till salu i La Marquesa Golf

Om du letar efter en fastighet på Costa Blanca har du säkert hört talas om La Marquesa Golf, en av de mest historiska och prestigefyllda golfbanorna i området. Men vet du allt som denna plats har att erbjuda dig? Vi berättar för dig de viktigaste skälen till varför det är ett utmärkt alternativ för att njuta av livet i Spanien att köpa denna parhusfastighet till salu i La Marquesa Golf.

En privilegierad naturmiljö

La Marquesa Golf ligger i Ciudad Quesada , en urbanisering intill naturparken med saltlagunerna i Torrevieja och La Mata. Du bor mitt i naturen, med spektakulär utsikt över bergen och ett milt klimat året runt . Du kan promenera på de stigar som löper genom landskapet, observera fåglarna som bor i lagunerna eller utöva vattensporter på de närliggande stränderna i Guardamar del Segura.

En förstklassig golfbana

Om du älskar golf får du inte missa chansen att spela på La Marquesa Golf, en 18-hålsbana en kilometer från det här radhuset. Med mer än 30 års historia erbjuder La Marquesa Golf en unik upplevelse för golfspelare som besöker den, med ojämförlig tradition, kvalitet och erfarenhet.

Ett varierat och högkvalitativt fritidsutbud

När du bor i La Marquesa Golf kan du inte bara njuta av golf, utan även av andra fritidsaktiviteter för alla smaker och åldrar. Du kan smaka på lokala rätter på de olika restaurangerna i området eller roa dig med familjen i vattenparken Aquapark under de varma somrarna. Du har också tillgång till Ciudad Quesadas tjänster och affärer, till exempel stormarknader, apotek, banker eller vårdcentraler. Och om du vill besöka andra städer har du lätt tillgång till Alicante, Murcia eller Elche, liksom turiststränderna på den närliggande kusten.


Denna parhusfastighet till salu i La Marquesa Golf är den perfekta platsen att bo på

Om du letar efter en fastighet som passar dig kommer denna ljusa parhusfastighet till salu i La Marquesa Golf att överraska dig eftersom den anpassar sig till dina behov och preferenser.

Beläget mycket nära golfbanan och med fantastisk utsikt över bergen från den soliga terrassen, har denna fastighet:

  • Två sovrum med inbyggda garderober
  • Två badrum
  • Gemensam pool
  • Fullt utrustat kök

Dessutom har den den kvalitets- och säkerhetsgaranti som erbjuds av Petra Hönig, fastighetsbyrån som specialiserat sig på försäljning av fastigheter på Costa Blanca. Vi ger dig råd och guidar dig genom hela köpprocessen, från sökandet till undertecknandet av kontraktet . Vi erbjuder dig också en intressant service efter försäljningen så att du känner dig hemma från första dagen.

Om du är intresserad av detta fantastiska radhus till salu i Ciudad Quesada kan du hitta mer information via denna länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/27440/tomannsbolig/resales/spanien/ciudad-quesada/la-marquesa-golf/


Vad väntar du på för att köpa detta parhus till salu i La Marquesa Golf?

Som du kan se har ett boende i La Marquesa Golf många fördelar som kommer att göra ditt liv lyckligare och mer tillfredsställande. Om du vill ta steget och köpa detta parhus till salu i La Marquesa Golf, tveka inte att kontakta Petra Hönig . Vi kommer att hjälpa dig med professionalism och vänlighet, och vi kommer att ta hand om hanteringen av alla förfaranden i samband med köpet av denna parhusfastighet till salu i La Marquesa Golf.

  • Fyll i kontaktformuläret på deras webbplats
  • Skriv ett e-postmeddelande till info@petrahonig.com

OFFICE CIUDAD QUESADA:

  • Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
  • Telefon: +34966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

EL RASO KONTOR:

  • Euro - Terra shoppingcenter. Plaza de la Figuera, 1 - Lokal 7 - 03140 Guardamar del Segura.
  • Telefon: +34966 764 003

LA MARQUESA KONTOR:

  • Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales
  • Telefon: +34965 326 218
17 Mai 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp