Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Denna parhusfastighet till salu i Rojales Hills är det perfekta valet att bo i Ciudad Quesada

Denna parhusfastighet till salu i Rojales Hills är det perfekta valet att bo i Ciudad Quesada

PETRA HÖNIG erbjuder dig exklusivt denna parhus till salu i Rojales Hills, belägen i hjärtat av Ciudad Quesada . Denna populära urbanisering, som tillhör staden Rojales, är en destination med stor internationell efterfrågan på fastigheter av flera skäl:

  • Privilegierat läge: Ciudad Quesada ligger på Costa Blanca Södra, ett område som är högt uppskattat för sitt behagliga klimat året runt och sin närhet till paradisiska stränder och viktiga städer och flygplatser.
  • Avslappnad livsstil: Dessutom har det alla de tjänster du önskar: golfbana, butiker, nöjesställen, etc.
  • Variation av fastigheter: Det har ett brett utbud av tillgängliga fastigheter: villor, lägenheter, radhus, bungalows...
  • Internationellt samhälle: underlättar integrationen av nya utländska invånare.

Dessa faktorer bidrar till att Ciudad Quesada är en populär destination för köp och försäljning av fastigheter för en varierad internationell marknad.


Om du letar efter ett hem som passar dig, besök denna parhus till salu i Rojales Hills

I denna parhus till salu i Rojales Hills kommer du att upptäcka essensen av medelhavskomfort. Belägen i den multikulturella urbaniseringen av Ciudad Quesada, har den en design som framkallar regionens värme och traditionella stil.

Huset är redo att flytta in i. Det har tre rymliga sovrum med optimal naturlig belysning, idealiskt för familjeliv eller underhållning. Köket, utrustat och funktionellt, öppnar upp mot en innergård som inbjuder dig att njuta av lugna stunder utomhus.

Den privata solariet är en riktig lyx, och erbjuder ett exklusivt utrymme för solbad och avkoppling med utsikt över det omgivande landskapet. Dess sydvästliga orientering garanterar spektakulära solnedgångar. Föreställ dig att njuta av trevliga kvällar med din partner i månskenet. Det har också en gemensam pool som är den perfekta platsen att svalka sig på varma dagar och socialisera med grannar.

Belägen bara 8 km från stranden, 38 km från flygplatsen, 1 km från fritidsområden och 2,5 km från golfbanan, erbjuder denna parhus en perfekt balans mellan lugn och tillgång till rekreationsaktiviteter. Det är en unik möjlighet för dem som vill leva medelhavslivet i all sin glans.

Via följande länk hittar du ett omfattande fotogalleri av denna parhus till salu i Ciudad Quesada som PETRA HÖNIG erbjuder dig exklusivt:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/32741/tomannsbolig/resales/spanien/ciudad-quesada/ciudad-quesada/


Fråga PETRA HÖNIG om denna parhus till salu i Rojales Hills

Om du letar efter ett hus på Costa Blanca Södra, är PETRA HÖNIG ditt bästa alternativ. Vi erbjuder dig ett brett utbud av personliga tjänster för att göra det lättare för dig att köpa denna parhus till salu i Rojales Hills, ditt nya hem i Ciudad Quesada.

Vårt team av professionella kommer att hjälpa dig i varje steg av köpprocessen av ditt hem i Spanien och erbjuder dig:

  • Juridisk och finansiell rådgivning
  • Fastighetsförvaltning
  • Efterförsäljningstjänster

Vad väntar du på? Kontakta oss och börja njuta av denna parhus till salu i Rojales Hills, ditt nya hem på Costa Blanca!

EMAIL: info@petrahonig.com

  • Quesada-kontoret: Avda. de las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada 03170 Rojales (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902
  • El Raso-kontoret: Euro-Terra Plaza de la Figuera Köpcentrum 1- Lokal 7 03140 Guardamar del Segura +34 966 764 003
  • La Marquesa-kontoret: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales (+34) 965 326 218
12 Jun 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp