Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Letar du efter ditt perfekta hem i Spanien? Besök denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura

Letar du efter ditt perfekta hem i Spanien? Besök denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura

Om du letar efter en annan plats att bo på Costa Blanca Syd, har denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura allt.

Fördelar med att bo i Guardamar del Segura

Guardamar del Segura är en pärla på Costa Blanca Syd, känd för sina omfattande gyllene sandstränder och soliga klimat året runt. Dessutom erbjuder Guardamar ett brett utbud av sportaktiviteter, särskilt vattensporter. På Guardamar Yacht Club kan du segla, vindsurfa, paddelsurfa, sportfiska... åka på båtturer eller njuta av segelturer runt bukten.

Fritidsutbudet i Guardamar är varierat och för alla smaker. Lokala marknader och traditionella festivaler är en viktig del av livet i denna stad och erbjuder en fördjupning i regionens kultur och traditioner. Parkerna Reina Sofia och Alfonso XIII kommer att överraska dig...

Urbanisering El Raso

El Raso är en multikulturell urbanisering som har blivit en mötesplats för invånare från olika europeiska nationaliteter. Denna kosmopolitiska atmosfär berikar det sociala och kulturella livet i området, vilket gör att invånarna kan njuta av en livlig och mångsidig gemenskap. Utan tvekan är det ett idealiskt alternativ för dem som letar efter en perfekt balans mellan lugn och dynamik.

En unik naturlig miljö

Att bo i urbaniseringen El Raso, belägen i Guardamar del Segura, erbjuder en enastående upplevelse tack vare dess närhet till Laguna de La Mata. Denna naturliga miljö är perfekt för dem som söker lugn och kontakt med naturen. Lagunen är ett skyddat område som rymmer en stor mångfald av flora och fauna. Det är idealiskt för avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. La Mata-lagunen är en del av naturparken Las Salinas de Torrevieja y La Mata. Den kännetecknas av:

  1. Biologisk mångfald: Det är ett viktigt habitat för många arter av sjöfåglar, särskilt flamingor, samt en mängd olika däggdjur: rävar, vildsvin, harar...
  2. Vegetation: Parkens flora inkluderar arter som är anpassade till salta miljöer och tallskogsområden.
  3. Aktiviteter: Parken erbjuder en mängd olika vandrings- och cykelleder, idealiska för att njuta av naturen, ha picknick och observera det lokala djurlivet.
  4. Ekologisk betydelse: Detta våtland är en tillflyktsort för flyttfåglar från hela Europa.
  5. Användning: Sedan fjortonde århundradet har det varit en av de viktigaste saltgruvorna i Medelhavet.


Denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura, ditt nya hem på Costa Blanca Syd

Denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura är mer än ett hem, det är en oas av komfort och stil. Med 2 sovrum och 2 badrum erbjuder denna ljusa 73m² lägenhet dig:

  • Gemensam pool, spa, bastu och fitnessområden i komplexet.
  • Underjordisk parkering.
  • Otroliga vyer: Njut av panoramavyer från din privata solterrass.
  • Plats: Bara 5 km från stranden och golfbanan, och 0,5 km från fritidsaktiviteter.

Om du är intresserad av denna takvåning till salu i El Raso, klicka på följande länk:

https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/32844/lagenhet/resales/spanien/el-raso/el-raso-guardamar/


Denna lägenhet till salu i Guardamar del Segura är en exklusiv egendom av PETRA HÖNIG

Om du letar efter en lägenhet till salu i Guardamar del Segura, lita på PETRA HÖNIG. På vårt fastighetskontor på Costa Blanca hjälper vi dig att hitta ditt drömhus i Spanien utan att du behöver oroa dig för något.

Vänta inte längre. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den lägenhet till salu i Guardamar del Segura som du alltid har drömt om.

  • EMAIL: info@petrahonig.com
  • Quesada-kontor: Avda. de las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales. Tel: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902
  • El Raso-kontor: Euro-Terra Shopping Centre, Plaza de la Figuera 1- Local 7, 03140 Guardamar del Segura. Tel: +34 966 764 003
  • La Marquesa-kontor: Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales. Tel: (+34) 965 326 218
16 Jul 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp